Ο Παναθηναϊκός έχει το know how της νίκης

Με φόρα από τη νίκη του στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Γαλατασαράι, ο Παναθηναϊκός νίκησε και την Μπάμπεργκ με στο ΟΑΚΑ πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο στη μαθηματική κατάκτηση της πρόκρισής του. Μπουρούσης, Σίνγκλετον, Τζέιμς και Φελντέιν οδήγησαν εκ του ασφαλούς.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÌÐÅÑÃÊ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BAMBERG (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÌÐÅÑÃÊ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BAMBERG (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Παρά το...καθιερωμένο τάμα του Πασκουάλ να βλέπει την ομάδα του να κυνηγά με το καλημέρα στο σκορ (αυτή τη φορά ο Παναθηναϊκός έμεινε πίσω με 8 πόντους, 11-3), ο Παναθηναϊκός κατάφερε να έχει το πάνω χέρι σ' όλο το υπόλοιπο διάστημα του αγώνα.

Το εξωτερικό σουτ (του Σίνγκλετον και του Φελντέιν αρχικά, του Τζέιμς στη συνέχεια) βοήθησε αποφασιστικά και σ' αυτό το π[αιχνίδι τους πράσινους (12/27 συνολικά τα τρίποντα, 44,4%) αλλά τούτη τη φορά υπήρχε παιχνίδι και κοντά στο καλάθι. Ο Μπουρούσης ζήτησε και πήρε μπάλες, τελείωσε φάσεις, κούρασε τους ψηλούς της Μπάμπεργκ.

Οι Γερμανοί έμειναν μέσα στο ματς στο πρώτο ημίχρονο (42-41), σταδιακά όμως έχαναν σταθερά έδαφος αφού στην επίθεση δεν μπορούσαν να βρουν τις λύσεις που χρειάζονταν. Με τον Μέλι να καθηλώνεται στους 2 πόντους με 1/5 σουτ και τον Κοσέρ να τα...σπάει επίσης με 2/8, ο Παναθηναϊκός το μόνο που έπρεπε να κάνει ήταν να σκοράρει.

Η τελευταία απειλή ήρθε στο 65-61. Από εκεί και πέρα με τις...μπούκες του Τζέιμς, το ώριμο παιχνίδι του Μπουρούση και την αποδοτική άμυνα το νερό μπήκε οριστικά στο αυλάκι και ο Παναθηναϊκός δεν ξαναένιωσε κοντά τα χνώτα του αντιπάλου του.

Τα δεκάλεπτα: 27-19, 42-41, 62-54, 81-72

Παναθηναϊκός: Σίνγκλετον 17 (4/6τρ), Νίκολς, Ρίβερς 4, Τζέιμς 15 (4/7δ, 2/4τρ), Παππάς 8, Φελντέιν 16 (4/6τρ), Γκάμπριελ 5, Τζεντίλε, Μπουρούσης 16 (7κφ), Καλάθης (0/5σ, 5ασ, 3λ).

Μπάμπεργκ: Κοσέρ 5, Μέλι 2, Ζήσης 10 (2/3τρ, 4ασ), Τάις 18, Λο 2, Στρέλνιεκς 5, Βερεμένκο 2, Μίλερ 11, ΜακΝιλ, Χίκμαν 6, Ραντόσεβιτς 11.

TO LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK