Επιβίωσε σ' ένα απίστευτο θρίλερ ο Παναθηναϊκός και νίκησε την Μπασκόνια

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ! Ο Παναθηναϊκός δεινοπάθησε κόντρα στην Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ αλλά στο τέλος βρήκε τον τρόπο να επικρατήσει με 69-68. Τζέιμς, Καλάθης και Σίνγκετον ηγήθηκαν της μεγάλης προσπάθειας που πέρασε από σαράντα κύματα. Στην τελευταία επίθεση η μπάλα έμεινε στα χέρια του Μπεμπουά!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BASKONIA (Eurokinissi Sports / ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ)
kalathis EUROKINISSI SPORTS

Οποιος είδε την πρώτη περίοδο (27-18) από αυτό το παιχνίδι και μετά έκλεισε την τηλεόραση, προφανώς θα παραξενεύτηκε όταν έμαθα ότι ο Παναθηναϊκός επικράτησε μ' έναν μόλις πόντο. Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Κυπελλούχος Ελλάδας έκανε ότι ήθελε, ή, για να το διατυπώσουμε πιο σωστά ο Σίνγκλετον έκανε ότι ήθελε με 19 πόντους. Και ζον-πρες σ' αυτό το διάστημα και καλή αντιμετώπιση τον ατού της Μπασκόνια, τα πάντα όλα.

Στη συνέχεια όμως τα φώτα έκλεισαν. Οταν ο Πασκουάλ έδωσε εντολή στον πάγκο του να τον βγάλει ασπροπρόσωπο, συνέβη ακριβώς το αντίθετο. Η Μπασκόνια κατάπινε τα ριμπάουντ, έβρισκε σκορ και εν τέλει αντέστρεψε τα δεδομένα (37-41) ακόμα και όταν οι Καλάθης, Σίνγκλετον επέστρεψαν άρον-άρον στο παρκέ.

Ηταν δεδομένο από εκεί και πέρα ότι παρακολουθήσουμε ένα θρίλερ, ένα παιχνίδι που θα πήγαινε κατοχή-κατοχή. Ο Παναθηναϊκός, αν και πλήρως αιφνιδιασμένος από την τροπή που πήρε του ματς, βρήκε την πίστη να παίξει άμυνα και να επιστρέψει από το -9 (48-57). Σουτ από τον Ρίβερς και τον Τζέιμς τον έφεραν μετά από πολλή ώρα μπροστά (65-63) και τελικά το προβάδισμα διατηρήθηκε μέχρι το τέλος. Για να γίνει αυτό βέβαια, χρειάστηκε ο Μπεμπουά να σκάψει για πετρέλαιο στην τελευταία επίθεση από την εξαιρετική άμυνα του Καλάθη (του έμεινε η μπάλα στα χέρια).

Τα δεκάλεπτα: 27-18, 37-41μ 55-59, 69-68

Παναθηναϊκός: Σίνγκλετον 23 (5ρ, 1κλ), Νίκολς 3, Ρίβερς 4, Τζέιμς 16 (6/12 σουτ), Φώτσης, Παππάς, Φελντέιν 6, Γκάμπριελ, Μπουρούσης 3, Καλάθης 14 (6ρ, 6ασ, 4 κλ).

Μπασκόνια: Λάρκιν 6, Πριγκιόνι, Βοϊγκτμαν 6, Χάνγκα 12, Μπεμπουά 11, Μπλάζιτς, Ντιοπ 10, Τίλι 4, Σενγκέλια 17, Μπάντιγκερ, Λουθ 2.

TO LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK