Μετά τον Ολυμπιακό, ο Κάρολ έγινε εφιάλτης και για τον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός ήταν έτοιμος να πάρει τη μπουκιά μέσα από το στόμα της Ρεάλ όμως ο Κάρολ βγήκε μπροστά και με απίστευτο τρίποντο (πήρε και φάουλ) έριξε στο καναβάτσο τους πρωταθλητές (VIDEOS)!

Μετά τον Ολυμπιακό, ο Κάρολ έγινε εφιάλτης και για τον Παναθηναϊκό!

Πριν από τρία χρόνια ο Τζέισι Κάρολ είχε γίνει ο εφιαλτής των φίλων του Ολυμπιακού καθώς στον τελικό της Euroleague του 2015 είχε "εκτελέσει" με τρία συνεχόμενα τρίποντα τους Πειραιώτες και ουσιαστικά είχε ανοίξει το δρόμο για την κατάκτηση του τροπαίου από την Ρεάλ και την επιστροφή της στην κορυφή της Ευρώπης μετά από απουσία 20 ετών.

Τώρα, έκανε πάνω-κάτω το ίδιο πράγμα, "σκοτώνοντας" τις ελπίδες του Παναθηναϊκού για ένα σπουδαίο διπλό που θα τον έφερνε σε θέση ισχύος στο δρόμο προς το Βελιγράδι. Οι "πράσινοι" είχαν φέρει στα όριά τους την Ρεάλ και απειλούσαν να αποδράσουν με τη νίκη στο Game 3 της σειράς όμως ο 35χρονος Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ είχε διαφορετική άποψη.

Με το σκορ στο 73-72, βγήκε μέσα από τα σκριν, πήρε την πάσα από τον Γιουλ, γύρισε σε χρόνο dt και με τρίποντο-μαχαιριά εκτόξευσε τη διαφορά στους τέσσερις πόντους για τους Μαδριλένους, ενώ με τη συμπληρωματική βολή από το φάουλ που του έκανε πάνω στο σουτ ο Καλάθης διαμόρφωσε το 77-72.

Καλάθης και Τζέιμς έβαλαν μεγάλα σουτ από τον Παναθηναϊκό, το ίδιο και ο Γιουλ για τους "μερένγκες", όμως ήταν ο Τζέισι Κάρολ εκείνος που καθόρισε τον νικητή στο τρίτο ματς της σειράς και έβαλε τους Μαδριλένους σε τροχιά... Βελιγραδίου!

News 24/7

24MEDIA NETWORK