Μην περιμένετε από τον Πασκουάλ ν' αλλάξει τον Ντένμον

Οι δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ για τον Αμερικανό δεν αφήνουν περιθώρια για παρερμηνείες. Τι ακριβώς είπε για τον Μάρκους Ντένμον.

19/12/2017 Panathinaikos Vs Maccabi Tel Aviv for Turkish Airlines Euroleague season 2017-18, in OAKA Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography
Ντένμον GEORGIA PANAGOPOULOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Μάρκους Ντένμον δεν είναι ο αγαπημένος παίκτης της πράσινης εξέδρας. Αποτυπώνεται στις καθημερινές κουβέντες και στα social media.

Τι χρεώνεται στον (ρούκι στην Ευρωλίγκα) Αμερικανό; Την έλλειψη σταθερότητας και αυτοπεποίθησης, με αποτέλεσμα να εξαφανίζεται σε κάποια ματς και να μην προσφέρει όσα έχει ανάγκη ο Παναθηναϊκός.

Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει αντίθετη άποψη και κυρίως αρκετή υπομονή με τον παίκτη του. Και προφανώς δεν πρόκειται να τον αντικαταστήσει ελαφρά τη καρδία, χωρίς πριν να έχει κατασταλάξει.

Χαρακτηριστικά είπε μετά το 89-76 επί της Μακάμπι στο ΟΑΚΑ: " Ο Ντένμον κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια στην οργάνωση του παιχνιδιού, βοήθησε ο Παππάς και βρήκαν ισορροπία. Ο Ντένμον έχει ποιότητα και ταλέντο, αλλά χρειάζεται χρόνο, να παίξει περισσότερο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK