Ο...λόγος του Πασκουάλ: Τι είναι ο Παναθηναϊκός χωρίς την Ευρωλίγκα;

Χωρίς να δεχθεί ερωτήσεις, κάτι που ζήτησε ευγενικά, ο Τσάβι Πασκουάλ τοποθετήθηκε χωρίς φόβο πάνω στα τελευταία γεγονότα που αφορούν τον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BASKONIA - PANATHINAIKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BASKONIA - PANATHINAIKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Αυτή τη φορά ο Τσάβι Πασκουάλ δεν δέχθηκε ερωτήσεις. Οχι γιατί είχε πρόβλημα με τους δημοσιογράφους, κάθε άλλο, αλλά ήθελε να τοποθετηθεί για τα τελευταία γεγονότα υπό τη μορφή... λόγου.

Η επιθυμία του Καταλανού έγινε, φυσικά, σεβαστή και ιδού τα σημαντικότερα σημείο όσων υποστήριξε : "Θέλω να πω ότι έχω μεγάλο σεβασμό για τους δημοσιογράφους κι αυτό δεν αφορά εσάς. Η απόφαση αυτή είναι αποκλειστικά δική μου, κανείς δεν μου έχει πει τι πρέπει να κάνω. Θα εξηγήσω τους λόγους. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρει ο κόσμος είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια οικογένεια. Όταν ένας παίκτης έχει ένα πρόβλημα, ένας προπονητής, είναι πρόβλημα όλων. Όταν ένας οπαδός έχει ένα πρόβλημα, είναι πρόβλημα όλων μας. Σαφώς όταν συμβαίνει κάτι μες τον ιδιοκτήτη της ομάδας, είναι πρόβλημα όλων μας.

Το πρώτο πράγμα που θέλω να πω είναι ότι δεν φαίνεται λογικό ο ιδιοκτήτης της ομάδας βλέπει τους αγώνες από το σπίτι του. Πέραν του ποιος έχει δίκιο σε όλο αυτό, το σημαντικότερο για εμάς είναι να δώσουμε την εικόνα ότι είμαστε "ένα". Όλοι μας έχουμε θετικά και αρνητικά, αλλά είμαστε όλοι μαζί, είμαστε ένα.

Πιστεύω ότι η EuroLeague χωρίς τον Παναθηναϊκό θα ήταν ένας αυτοκινητόδρομος χωρίς αυτοκίνητα. Ο Παναθηναϊκός δίχως την οικογένεια Γιαννακόπουλου και δίχως τον Δημήτρη είναι κάτι που δεν μπορώ να διανοηθώ. Γι αυτό ζητάω από όλο τον κόσμο να δουλεύει ώστε να υπάρχει μια αρμονία. Όποιος πρέπει να κάνει ένα βήμα πίσω να το κάνει και να λύσει μια κατάσταση, που δεν θα έπρεπε καν να έχει ξεκινήσει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK