Ο Πασκουάλ άκουσε την λάθος ερώτηση για Τζέιμς και "τρελάθηκε"!

Ο Μάικ Τζέιμς ήταν ο μοιραίος για τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό όμως ο Τσάβι Πασκουάλ φρόντισε να υψώσει ασπίδα προστασίας για τον παίκτη του.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Όπως και στο ντεμπούτο του κόντρα στην Χίμκι στη Μόσχα που πήρε μεγάλο χρόνο συμμετοχής (28 λεπτά) έτσι και κόντρα στον Ολυμπιακό ο Μάικ Τζέιμς έμεινε πολλή ώρα στο παρκέ (31 λεπτά), χωρίς όμως να μπορέσει να δικαιώσει τον προπονητή του.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε 9 πόντους με 3/6 δίποντα, 0/4 τρίποντα και 3/5 βολές αλλά και κακές επιλογές στο φινάλε τόσο της κανονικής διάρκειας (δεν εκδήλωσε επίθεση αν και είχε 8 δευτερόλεπτα στη διάθεσή του) όσο και στην παράταση (έχασε τη βολη που έπρεπε να βάλει, ευστόχησε άθελά του σε εκείνη που έπρεπε να αστοχήσει για να διεκδικήσει η ομάδα του το ριμπάουντ), με αποτέλεσμα στο φινάλε να γίνει αντικείμενο κουβέντας.

Μάλιστα, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε έγινε ερώτηση στον Πασκουάλ για το αν θεωρεί πως ο Τζέιμς μπερδεύει τη δεδομένη χρονική στιγμή το "τριφύλλι" στην επίθεση, με τον Καταλανό να το αρνείται κατηγορηματικά και να γίνεται ομπρέλλα προστασίας για τον παίκτη του...

"Είχαν πολλοί παίκτες τις ευκαιρίες τους, αλλά αυτό δεν συνέβη. Ο Νίκος (Παππάς) και ο Κέι Σι (Ρίβερς) ήταν άποντοι μέχρις ένα σημείο. Στην πορεία βρήκαμε τρόπους, για να βάλουμε την μπάλα στο καλάθι.

Όταν παίξαμε στην Μπάμπεργκ και χάσαμε με είκοσι πόντους, τότε τι έφταιγε. Κάθε φορά κάτι φταίει, κάτι πρέπει να βρούμε. Σε κάθε ήττα, πρέπει να βρούμε κάτι για να πούμε ότι φταίει. Εγώ φταίω, εγώ παίρνω την ευθύνη.

Μην πάτε να σπρώξετε την ευθύνη σε κάποιον παίκτη, σε κάποιον μεμονωμένα. Εγώ είμαι εδώ, εγώ είμαι υπεύθυνος για την ομάδα. Μην εστιάζετε συγκεκριμένα σε παίκτες", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά γενικά στην εικόνα που είχε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, σχολίασε: "Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο γι αυτή την ήττα. Δεν αποδώσαμε καλά στο β' δεκάλεπτο, ούτε σε άμυνα ούτε σε επίθεση.

Γι αυτό ο Ολυμπιακός απέκτησε το προβάδισμα. Μετά το ημίχρονο, ήμασταν καλύτεροι, αλλά κάθε φορά κάτι συνέβαινε και δεν πλησιάζαμε. Χάναμε εύκολα καλάθια, είχαμε εύκολες φάσεις και αστοχήσαμε.

Στην τελευταία περίοδο είχαμε την τελευταία επίθεση, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στην παράταση έγιναν διάφορα πράγματα, δεν καταφέραμε να νικήσουμε. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να συνεχίσουμε. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, στα επόμενα παιχνίδια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK