Ο Πασκουάλ δεν είχε... λόγια για τον Καλάθη

Ο Τσάβι Πασκουάλ απαρίθμησε ουκ ολίγους πρωταγωνιστές της πράσινης νίκης επί της Μπαρτσελόνα κάνοντας μάλιστα ιδιαίτερη αναφορά στον MVP Νικ Καλάθη.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BARCELONA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BARCELONA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ούτε έναν ούτε δύο αλλά ένα σωρό παίκτες του Παναθηναϊκού θέλησε να μνημονεύσει για να τους εγκωμιάσει ο Τσάβι Πασκουάλ μετά το 84-75 επί της Μπαρτσελόνα, με τον τεχνικό των "πρασίνων" να δυσκολεύεται ωστόσο να βρει τις ακριβείς λέξεις για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για το νέο κρεσέντο του ασταμάτητου Καλάθη.

"Ο Μάρκους Ντένμον βοήθησε πάρα πολύ στο α' μέρος, ο Ίαν Βουγιούκας στο β' μέρος, κι ο Νίκος Παππάς έκανε τρομερή δουλειά στην τελευταία περίοδο. Μπορώ να μιλήσω για πολλά παιδιά, για τον Ματ Λοτζέσκι και τον Κένι Γκάμπριελ για όσα προσέφεραν. Πήραμε βοήθεια απ όλους όσοι βρέθηκαν στο παρκέ.

Ο Νικ Καλάθης έκανε τρομερή δουλειά, όπως δείχνουν κι οι αριθμοί του. Τι άλλο να πω;", δήλωσε ο Καταλανός τεχνικός, που στάθηκε επίσης στο γεγονός πως η ομάδα του έκανε το "9 στα 9" παρά το πολύ άσχημο ποσοστό της έξω από τη γραμμή του τριπόντου:

"Είναι δύσκολο να τα καταφέρεις απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο, με τόσο χαμηλά νούμερα σε τρίποντα και βολές. Τα καταφέραμε όμως κι αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά.

Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα, είχαμε ένταση με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Γι αυτό πήραμε αυτό το παιχνίδι, παρότι είχαμε μόλις 4/22 τρίποντα. Δε νομίζω να έχουμε κερδίσει ξανά με τόσα λίγα εύστοχα σουτ τριών πόντων".

News 24/7

24MEDIA NETWORK