Ο Πασκουάλ θα ήθελε το αυτονόητο, αλλά ποιος τον ακούει...

Ξεκαθάρισε πως δεν είναι ώρα για τέτοιες κουβέντες, μα δεν άφησε να πέσει κάτω η ερώτηση για τη διαφορετική ώρα έναρξης των παιχνιδιών της τελευταίας αγωνιστικής.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - VALENCIA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - VALENCIA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Ευρωλίγκα έχει μια συγκεκριμένη πολιτική. Πιστεύοντας ότι τίποτα δεν "μαγειρεύεται", επιμένει χρόνια τώρα να μην ορίζει κοινή ώρα έναρξης για τους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής, ασχέτως αν έχουν ή όχι σημασία τ' αποτελέσματά τους.

Οι ενστάσεις που έχουν εκφραστεί δεν ιδρώνουν το αυτί του Μπερτομέου, με αποτέλεσμα στο φινάλε να υπάρχουν γκρίνιες και σενάρια συνωμοσίας, τα οποία με τον πιο απλό τρόπο θα μπορούσαν ν' αποφευχθούν.

Ο Τσάβι Πασκουάλ, μετά την άνετη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Βαλένθια, ρωτήθηκε επ' αυτού. Και αποκρίθηκε με τακτ. Αν και αρχικά δήλωσε πως " αυτό δεν εξαρτάται από τους προπονητές, αλλά από τις ομάδες που μαζεύονται το καλοκαίρι και θα πρέπει να κάνουν αυτές τις κουβέντες", υποστήριξε ότι " κατά τη γνώμη μου θα πρέπει σε όλες τις διοργανώσεις όπου οι συνδυασμοί αποτελεσμάτων έχουν σημασία όλα τα παιχνίδια θα έπρεπε να είναι την ίδια ημέρα και ώρα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK