Ο Πασκουάλ θα ήθελε το αυτονόητο, αλλά ποιος τον ακούει...

Ξεκαθάρισε πως δεν είναι ώρα για τέτοιες κουβέντες, μα δεν άφησε να πέσει κάτω η ερώτηση για τη διαφορετική ώρα έναρξης των παιχνιδιών της τελευταίας αγωνιστικής.

Η Ευρωλίγκα έχει μια συγκεκριμένη πολιτική. Πιστεύοντας ότι τίποτα δεν "μαγειρεύεται", επιμένει χρόνια τώρα να μην ορίζει κοινή ώρα έναρξης για τους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής, ασχέτως αν έχουν ή όχι σημασία τ' αποτελέσματά τους.

Οι ενστάσεις που έχουν εκφραστεί δεν ιδρώνουν το αυτί του Μπερτομέου, με αποτέλεσμα στο φινάλε να υπάρχουν γκρίνιες και σενάρια συνωμοσίας, τα οποία με τον πιο απλό τρόπο θα μπορούσαν ν' αποφευχθούν.

Ο Τσάβι Πασκουάλ, μετά την άνετη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Βαλένθια, ρωτήθηκε επ' αυτού. Και αποκρίθηκε με τακτ. Αν και αρχικά δήλωσε πως "αυτό δεν εξαρτάται από τους προπονητές, αλλά από τις ομάδες που μαζεύονται το καλοκαίρι και θα πρέπει να κάνουν αυτές τις κουβέντες", υποστήριξε ότι "κατά τη γνώμη μου θα πρέπει σε όλες τις διοργανώσεις όπου οι συνδυασμοί αποτελεσμάτων έχουν σημασία όλα τα παιχνίδια θα έπρεπε να είναι την ίδια ημέρα και ώρα".

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.