O Stoiximan.gr βράβευσε τον μεγάλο αρχηγό, Δημήτρη Διαμαντίδη

O Δημήτρης Διαμαντίδης έκανε γνωστή στην αρχή της σεζόν την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στο τέλος της χρονιάς και η αναγνώριση που προκύπτει από όλες τις πλευρές είναι δεδομένη.

O Stoiximan.gr βράβευσε τον μεγάλο αρχηγό, Δημήτρη Διαμαντίδη
STOLISV

Αυτή τη φορά σειρά είχε ο μεγάλος χορηγός της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, Stoiximan.gr. Πριν την έναρξη του αγώνα της Πέμτπης (17/3) με την Λοκομοτίβ Κουμπάν για το Top16 της Euroleague, με μεγάλη χαρά και τιμή o Stoiximan βράβευσε τον μεγάλο Δημήτρη Διαμαντίδη για την προσφορά του στο άθλημα.

Ο Stoiximan ευχαρίστησε έναν από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών, για την προσφορά του στο μπάσκετ, τις αμέτρητες συγκινήσεις που χάρισε (και συνεχίζει να χαρίζει) κατά τη διάρκεια της μεγάλης καριέρας του αλλά και το ήθος του. Ο συνδυασμός των παραπάνω τον έχει μετατρέψει σε πρότυπο για τις νεότερες γενιές και έναν παίκτη ορόσημο για το ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ

Φυσικά, η χθεσινή... παράσταση του αρχηγού του Παναθηναϊκού (15π./5ρ./6ασ./2κλ.) βοήθησε όλο το φίλαθλο κοινό που αγαπά το μπάσκετ να κατανοήσει το πόσο πολύ θα λείψει αυτός ο κορυφαίος αθλητής, από τη νέα σεζόν.

Για την ώρα, μπορούμε ακόμη να απολαμβάνουμε εμφανίσεις σαν την χθεσινή...

News 24/7

24MEDIA NETWORK