Ο Τζέιμς άνοιξε διάλογο με Τούρκο εξαιτίας του Ντόντσιτς!

Η Ευρωλίγκα ενημέρωσε για την ανάδειξη του Λούκα Ντόντσιτς ως ανερχόμενου αστέρα της διοργάνωσης, ο Τζέιμς σχολίασε το post και κατόπιν άνοιξε διάλογο με Τούρκο χρήστη, εκτοξεύοντας κορυφαίες ατάκες!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Ευρωλίγκα απένειμε το βραβείο του ανερχόμενου αστέρα στον Λούκα Ντόντσιτς. Η ανακοίνωση αναρτήθηκε από τη διοργανώτρια στο Instagram μ' ένα βίντεο που αποτυπώνει τις καλύτερες στιγμές του Σλοβένου φέτος.

Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να σχολιάσουν το συγκεκριμένο ποστάρισμα, μ' έναν από αυτούς να είναι ο... Μάικ Τζέιμς. Ο Αμερικανός του Παναθηναϊκού δεν αιφνιδιάστηκε και έγραψε με χιουμοριστική διάθεση " μεγάλη έκπληξη".

Από τη στιγμή όμως που έγινε αντιληπτός από τους υπόλοιπους χρήστες, ήταν λογικό να... μπλέξει! Ένας Τούρκος τού απάντησε " κοίτα την ηλικία του, είναι ήδη καλύτερος από εσένα και θα πετύχει πολλά περισσότερα απ' ότι εσύ", με αποτέλεσμα να στηθεί ένα γαϊτανάκι αναρτήσεων.

Ο Τζέιμς δεν κρατήθηκε και απάντησε " θα είμαι ακόμα πλούσιος όμως", προτού ο Τούρκος του θυμίσει πικάροντάς τον πως " δεν είσαι το ίδιο άτομο που αναγκάστηκε να γυρίσει στην Ελλάδα με λεωφορείο, επειδή η Φενέρμπαχτσε σ' έκανε να μοιάζεις ερασιτέχνης;"

Τι απάντησε ο Τζέιμς; " Μπα, οδήγησα ένα αεροπλάνο βασικά".

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΤΖΕΙΜΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΟΠΑΔΟ:

Ο Τζέιμς άνοιξε διάλογο με Τούρκο εξαιτίας του Ντόντσιτς!
Ο Τζέιμς άνοιξε διάλογο με Τούρκο εξαιτίας του Ντόντσιτς!
Ο Τζέιμς άνοιξε διάλογο με Τούρκο εξαιτίας του Ντόντσιτς!

News 24/7

24MEDIA NETWORK