Οι special αφιερώσεις του Πασκουάλ

Ο Τσάβι Πασκουάλ έκανε λόγο για... όμορφο ματς στο "Αμπντί Ιπεκτσί", έδωσε συγχαρητήρια στον Εργκίν Αταμάν για τον τρόπο που παίζει η Γαλατάσαραϊ και αφιέρωσε τη νίκη σε δύο διαφορετικούς αποδέκτες.

Οι special αφιερώσεις του Πασκουάλ

Ο Παναθηναϊκός έφερε εις πέρας την αποστολή του και ο Τσάβι Πασκουάλ έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα γιατί υπολόγιζε τη Γαλατάσαραϊ. Προτού πάντως αναλύσει τι συνέβη στο παρκέ έκανε δύο ξεχωριστές αφιερώσεις.

Ο Καταλανός προπονητής του Παναθηναϊκού ανέφερε: " Πρώτον, θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη στους φιλάθλους μας. Είναι μια σημαντική μέρα για εκείνους καθώς ο Παναθηναϊκός γιορτάζει τα γενέθλιά του. 109 χρόνια ιστορίας για τον σύλλογο. Θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά στους φιλάθλους και την οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Δεύτερον, θα ήθελα να την αφιερώσω σε έναν Ισπανό προπονητή που σήμερα έφυγε από τη ζωή, τον Ραούλ Χιμένεθ και στην οικογένειά του.

Ήταν ένα όμορφο ματς που απόλαυσε ο κόσμος. Ξέραμε πριν το ματς ότι η Γαλατά παίζει τελευταία εξαιρετικό μπάσκετ και θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον προπονητή της ομάδας. Πως πασάρουν και σουτάρουν εξαιρετικά τη μπάλα. Γνωρίζαμε πριν το ματς πως το έργο μας θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο γι’ αυτό και είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη μας. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά σιγά-σιγά, βήμα-βήμα καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς. Η Γαλατά κατάφερε εκμεταλλευόμενη τα δικά μας λάθη να επιστρέψει ξανά αλλά τελικά αντέξαμε και πήραμε τη νίκη γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα τρίποντα έσωσαν τον Παναθηναϊκό

News 24/7

24MEDIA NETWORK