Σε αυτόν αφιέρωσε το διπλό του Παναθηναϊκού ο Πασκουάλ

Ποιος ήταν ο προπονητής που έφυγε από τη ζωή και ο Τσάβι Πασκουάλ του αφιέρωσε τη νίκη του "τριφυλλιού" στην Κωνσταντινούπολη.

Σε αυτόν αφιέρωσε το διπλό του Παναθηναϊκού ο Πασκουάλ

Η ζωή είναι φτιαγμένη από πολλές μεγάλες ή μικρές στιγμές. Στιγμές που πότε είναι χαρούμενες και πότε θλιβερές. Στιγμές που έρχονται σε σύγκρουση την ίδια ακριβώς ώρα.

Ο Τσάβι Πασκουάλ μετά το διπλό του Παναθηναϊκού στην έδρα της Γαλατάσαραϊ έκανε δύο ξεχωριστές αφιερώσεις. Μία στον κόσμο του Παναθηναϊκού και στο σύλλογο για τα 109α χρόνια του. Και μία δεύτερη στον Ραούλ Χιμένεθ που πέθανε και βύθισε στο πένθος το ισπανικό μπάσκετ.

Ο Ισπανός κόουτς ήταν μόλις 39 ετών, αλλά από τους πλέον αναγνωρίσιμους, διότι κοσμογυρισμένος. Από τους λίγους που "έσπασαν" τα σύνορα και δεν δίστασαν να δουλέψουν σε χώρες που το μπάσκετ βρίσκεται πίσω. Μέχρι και στην Ακτή Ελεφαντοστού (εθνική ομάδα) έφτασε για την αγάπη που έτρεφε για το σπορ.

Τελευταία δουλειά του ήταν στη Σουηδία (Νάσγιε). Είχε επίσης εργαστεί, εκτός από τις ντόπιες ομάδες, στη Σλοβακία (Πριεβίντζα), στην Ουγγαρία (Ντέμπρεστσεν, ΖΤΕ) και στην Πορτογαλία (Σαμπαένσε).

Πέθανε το βράδυ της Πέμπτης Ο Πάμπλο Λάσο μετά από μακρά μάχη με σοβαρή ασθένεια. Ο Πάμπλο Λάσο ήταν εξ εκείνων που εξέφρασαν τη θλίψη τους γράφοντας στο twitter πως " η μεγάλη οικογένεια του μπάσκετ θα είναι φτωχότερη". Την Παρασκευή ήταν η σειρά του Πασκουάλ να του αφιερώσει τη νίκη του Παναθηναϊκού στην Κωνσταντινούπολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι special αφιερώσεις του Πασκουάλ
Τα τρίποντα έσωσαν τον Παναθηναϊκό

News 24/7

24MEDIA NETWORK