Sold out για το Παναθηναϊκός - Μπασκόνια

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε sold out στο πρώτο παιχνίδι του ΟΑΚΑ με τη Μπασκόνια.

Sold out για το Παναθηναϊκός - Μπασκόνια
Παναθηναϊκός-οπαδοί-φίλαθλοι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον 3ο προημιτελικό της σειράς του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τρίτη 19 Απριλίου και ώρα 21:15 στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Οι φίλοι του "τριφυλλιού" προμηθεύτηκαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια μέσα σε 48 ώρες από την έκδοσή τους και θα βρεθούν δίπλα στην ομάδα, στην προσπάθεια που κάνει να επιστρέψει στο Final 4 της Ευρωλίγκας.

Η ανακοίνωση

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την τρίτη αναμέτρηση των πλέι οφ της Ευρωλίγκας με τη Λαμποράλ Κούτσα (19/4/2016 και ώρα 21.15).

Χρειάστηκαν λιγότερες από 48 ώρες ώστε οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» να αποδείξουν έμπρακτα για ακόμη μία φορά την αγάπη και την πίστη τους για την ομάδα, γι’ αυτό και η ΚΑΕ αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει!

Κατόπιν τούτων, με δεδομένο το αίσθημα ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς τους φιλάθλους της, έχοντας ως μοναδικό στόχο την αποφυγή ταλαιπωρίας τους, ξεκαθαρίζει πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με τη Λαμποράλ Κούτσα".

Photo credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλό εισιτήριο για το Παναθηναϊκός-Μπασκόνια

News 24/7

24MEDIA NETWORK