Θα φέρει κάτι η απομόνωση των "πρασίνων";

Για μεγαλύτερο διάστημα της μισής ώρας κλείστηκαν στ' αποδυτήρια του Παναθηναϊκού ο Τσάβι Πασκουάλ και οι παίκτες του με αφορμή την εμφάνιση και το αποτέλεσμα στη Μαδρίτη!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
Παναθηναϊκός EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός έχασε. Έχασε ξανά στη Μαδρίτη. Έχασε για πέμπτη σερί φορά εκτός έδρας στην Ευρωλίγκα. Έχασε με κατεβασμένα τα χέρια.

Όλα αυτά μαζί έφεραν... έκρηξη. Του Τσάβι Πασκουάλ κυρίως, ο οποίος κλείστηκε με τους παίκτες του στ' αποδυτήρια και ζήτησε... εξηγήσεις για ό,τι συνέβη, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει στη συνέντευξη Τύπου, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της NOVA. Προφανώς για το γεγονός πως δεν εκτελέστηκαν οι εντολές. Για την αδιαφορία στην άμυνα. Για το μονοδιάστατο παιχνίδι στην επίθεση. Για τόσα άλλα. Όπως τα εύκολα φάουλ και την έλλειψη προσπάθειας στο παρκέ.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΣΚΟΥΑΛ

Στα λόγια του αποτυπώθηκαν όλα τα παραπάνω: " Φυσικά και είμαι εκνευρισμένος. Δεν παίξαμε βάσει των δυνατοτήτων μας. Η Ρεάλ είναι μια καλή ομάδα με καλό προπονητή και είναι πολύ δύσκολο να νικήσεις εδώ. Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Δεχθήκαμε 54 πόντους καταστρέφοντας ό,τι είχαμε πετύχει στα πρώτα είκοσι λεπτά, κάτι που είναι απαράδεκτο για μια ομάδα τη δική μας. Έχουμε πέντε ματς ακόμη. Το σημαντικότερο είναι να επιστρέψουμε στο επίπεδο που ήμασταν πριν, όλο τον Ιανουάριο. Τώρα είμαστε σε κακή στιγμή. Από τον Φεβρουάριο δεν έχουμε καταφέρει να βρούμε τον εαυτό μας. Όλες οι ομάδες έχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά τώρα δεν είμαστε σε καλή κατάσταση. Πρέπει να επιστρέψουμε στο κανονικό μας επίπεδο και να γίνουμε ένας επικίνδυνος αντίπαλος για κάθε ομάδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK