Το καλύτερο Πάσχα του Παναθηναϊκού

Σαν σήμερα πριν από δεκατέσσερα χρόνια ο Παναθηναϊκός έραβε το τρίτο χρυσό αστέρι στη φανέλα του. Ήταν 5 Μαΐου του 2002 όταν οι πράσινοι ανέβαιναν και πάλι στην κορυφή της Ευρώπης και μάλιστα μέσα στην έδρα της αντιπάλου τους.

º¹ÁÆ¶Ä »¦Ã¤ÃÁ¹°-¦°Ã ƶ¤¹ºÃª ¶ËÄ¿¤¹¡º° ¼°¹Á°¤ ¼ÃÄ   kinder bologna-panathinaikos final euroleague final four
º¹ÁÆ¶Ä »¦Ã¤ÃÁ¹°-¦°Ã ƶ¤¹ºÃª ¶ËÄ¿¤¹¡º° ¼°¹Á°¤ ¼ÃÄ kinder bologna-panathinaikos final euroleague final four º¹AƶA »¦A¤AA¹°-¦°A ƶ¤¹ºAª ¶EA¿¤¹¡º° ¼°¹A°¤ ¼AA KINDER BOLOGNA-PANATHINAIKOS FINAL EUROLEAGUE FINAL FOUR

Στο Παρίσι ήταν το πρώτο... Στην Θεσσαλονίκη το δεύτερο και στην Μπολόνια, σαν σήμερα πριν από 14 χρόνια το τρίτο και το πιο... παλικαρίσιο.

Γιατί οι πράσινοι δεν το κατέκτησαν μόνο σε ξένο έδαφος, αλλά και κόντρα στους γηπεδούχους την Κυριακή του Πάσχα το 2002.

Με το TV Magic να κάνει μετάδοση και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να αφήνουν τα σπίτια τους (σ.σ. μη φανταστείτε ότι ήταν και πολλοί. Μόλις 200 μιας και οι Ιταλοί δεν είχαν αφήσει εισιτήριο ούτε για δείγμα), για να ταξιδεύσουν στην Ιταλία να δουν την ομάδα τους, ο Παναθηναϊκός δεν ήταν το φαβορί στο Final Four της Μπολόνια.

Photo Credits: Action Images

News 24/7

24MEDIA NETWORK