Το "πράσινο" ρεκόρ του ΟΑΚΑ

Οι πράσινοι έχουν καταγράψει έως τώρα το καλύτερο ρεκόρ προσέλευσης σε ένα ματς! Διαβάστε κόντρα με ποιον αντίπαλο το πέτυχαν.

Το "πράσινο" ρεκόρ του ΟΑΚΑ
EUROKINISSI

Όσοι διαβάσατε το πρώτο μέρος του αφιερώματός μας στον 1γύρο της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκα θα θυμάστε για την εντυπωσιακή άνοδο του Παναθηναϊκού στα εισιτήρια και την 4θέση που έχει στη σχετική λίστα.

Οι πράσινοι εκτός αυτού έχουν καταγράψει έως τώρα και το καλύτερο ρεκόρ προσέλευσης σε ένα ματς! Και το πέτυχαν στοsoldoutκόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης με τα 18.310 εισιτήρια! Κάτι που πέρυσι είχαν σημειώσει μόνο στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ (αναφερόμαστε στα ματς της κανονικής περιόδου και μόνο) και είναι το 2καλύτερο στην ιστορία της διοργάνωσης με τη νέα της μορφή.

Soldoutέκανε και η Ζαλγκίρις Κάουνας κόντρα στον Ολυμπιακό στο ματς της 15αγωνιστικής που φιγουράρει στη 2θέση της σχετικής λίστας ενώ 3καλύτερο ρεκόρ είναι τα 14.923 εισιτήρια της Μπασκόνια κόντρα στην ΤΣΣΚΑ επίσης για την 15αγωνιστική.

Στην καλύτερη 10αδα περιλαμβάνονται δύο ματς του Παναθηναϊκού (8αυτό με τη Φενέρμπαχτσε) αλλά τρία της Ζαλγκίρις και τρία της Μπασκόνια!

Το "πράσινο" ρεκόρ του ΟΑΚΑ

Όσον αφορά στα χειρότερα ρεκόρ εισιτηρίων ενός αγώνα; Εδώ παίζει… μπάλα μόνη της η Εφές. Η τουρκική ομάδα έχει καταγράψει τα 4 χειρότερα ρεκόρ της διοργάνωσης φέτος (χειρότερο όλων τα 2.514 εναντίον της Μπάμπεργκ για την 15αγωνιστική) επιβεβαιώνοντας ότι είναι η χειρότερη ομάδα. Θυμίζουμε ότι πέρυσι ήταν 15στα εισιτήρια (μέσο όρο) πάνω μόνο από την Ουνίξ Καζάν.

Να σημειωθεί ότι στη 10αδα των χειρότερων σε προσέλευση ματς είναι και το Ολυμπιακός-Μπασκόνια που όμως δεν έγινε στο ΣΕΦ αλλά στο Ηράκλειο (λόγω τιμωρίας) στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Το "πράσινο" ρεκόρ του ΟΑΚΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK