Τζόρτζεβιτς: "Δεν θα δεχθώ να μην πολεμήσουμε"

Ο Τζόρτζεβιτς δεν περίμενε τόσο κακή εμφάνιση από τους παίκτες του στο ματς με την Μπασκόνια και τώρα περιμένει την αντίδρασή τους.

Τζόρτζεβιτς: "Δεν θα δεχθώ να μην πολεμήσουμε"
Τζόρτζεβιτς Παναθηναϊκός

Σε συνέχεια των δηλώσεών του μετά την ήττα από την Μπασκόνια στον πρώτο αγώνα ο Σάσα Τζόρτζεβιτς εξήγησε τι ακριβώς χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να διεκδικήσει τη νίκη στη Βιτόρια.

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού σχολίασε: " Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Πιστεύω ότι παίξαμε κάτω από τις πραγματικές μας δυνατότητες. Ο μόνος δρόμος που υπάρχει εδώ στη Βιτόρια ώστε να καταφέρουμε το στόχο μας είναι να παλέψουμε σκληρά. Όλα τα υπόλοιπα λάθη που μπορεί να γίνουν είναι μέσα στο παιχνίδι, αυτό που οπωσδήποτε πρέπει να κάνουμε είναι να πολεμήσουμε. Αυτό είναι το νούμερο ένα ζητούμενο.

Όπως και να 'χει η Μπασκόνια θα παρατάξει πέντε παίκτες στο παρκέ. Σε ένα παιχνίδι σαν αυτό θα πρέπει να πολεμήσεις σκληρά για να τα καταφέρεις. Είναι μια πολύ καλή ομάδα με εξαιρετικό ρόστερ και πολλούς διεθνείς διαφορετικών εθνοτήτων. Έχει το Μπουρούση που είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Παίζει πολύ καλά εδώ. Χθες ήταν εξαιρετικός στο οργανωτικό κομμάτι δημιουργώντας για τους περιφερειακούς της ομάδας του

Είχα εξηγήσει στους παίκτες μου ότι πρέπει να ήμαστε επιθετικοί, αλλά δεν ήμασταν. Αυτό είναι κάτι που δεν αποδέχομαι και είμαι αναστατωμένος".

Photo Credits: Actionimages.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αυτά ΠΡΕΠΕΙ ν' αλλάξει ο Παναθηναϊκός

News 24/7

24MEDIA NETWORK