Τζόρτζεβιτς: "Ξεχωριστό παιχνίδι για εμάς και τον Διαμαντίδη"

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας για το επικείμενο παιχνίδι με την Τσεντεβίτα, αλλά και τη ξεχωριστή βράβευση του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Τζόρτζεβιτς: "Ξεχωριστό παιχνίδι για εμάς και τον Διαμαντίδη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το βράδυ της Παρασκευής (01/04) το κλειστό του ΟΑΚΑ αναμένεται να ζήσει ανεπανάληπτες στιγμές, αφού η Ευρωλίγκα θα τιμήσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη για την προσφορά του στο άθλημα. Παράλληλα, ο αγώνας κόντρα στην Τσεντεβίτα είναι σημαντικός και σε αγωνιστικό επίπεδο.

Μ' αφορμή τη βράβευση του "3D", ο τεχνικός του "τριφυλλιού", Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, βγάζοντας στον καπέλο στον αρχηγό του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

"Πρώτα απ' όλα όλοι καταλαβαίνουν ότι είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι για εμάς επειδή αν νικήσουμε, θα προκριθούμε στα πλέι οφ. Επίσης ο αρχηγός μας θρύλος μας, Δημήτρης Διαμαντίδης, θα τιμηθεί από την Ευρωλίγκα, έτσι το βράδυ της Παρασκευής (01/04) θα είναι σπουδαίο για όλους μας. Θέλουμε να παίξουμε καλά, να πάρουμε τη νίκη και να τιμήσουμε τον αρχηγό μας. Η Τσεντεβίτα είναι μια καλή ομάδα, προέρχονται από έναν θρίαμβο επί της Φενερμπαχτσέ και δεν έχουν πίεση. Τους σεβόμαστε και θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα σοβαρό παιχνίδι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ύψιστη τιμή: ο Διαμαντίδης γίνεται ο πέμπτος θρύλος της Ευρωλίγκας

Υπόκλιση Ομπράντοβιτς: "Το μπάσκετ χρειάζεται τον Διαμαντίδη"

News 24/7

24MEDIA NETWORK