Όταν ο Πρέλεβιτς ξέσπασε σε κλάματα...

Πριν ακριβώς από 24 χρόνια ο ΠΑΟΚ έχανε από την Ρεάλ Μαδρίτης με 65-63 στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων. Η λάθος πάσα του Φασούλα, το κλάμα του Πρέλεβιτς και οι δηλώσεις του τελευταίου (videos).

Όταν ο Πρέλεβιτς ξέσπασε σε κλάματα...
Πρέλεβιτς

Μία μέρα μετά την επέτειο της 16ης Μαρτίου για την κατάκτηση του Κυπέλλου Κόρατς, υπάρχει η δυσάρεστη ανάμνηση από τον τελικό της Ναντ. Στις 17 Μαρτίου του 1992 (δηλαδή σαν σήμερα πριν 24 χρόνια) ο ΠΑΟΚ έχανε στον τελικό Κυπέλλου Κυπελλούχων από την Ρεάλ Μαδρίτης με 65-63. Ο Πρέλεβιτς λίγο πριν το τέλος του αγώνα με τρίποντο είχε ισοφαρίσει και "έγραψε" το 63-63.

Στη συνέχεια απέμεναν 8'' πριν την λήξη... Ο Σίμπσον αστόχησε στην βολή και ο Φασούλας ήταν αυτός που πήρε το ριμπάουντ αλλά μετά έκανε λάθος πάσα (ολέθριο το λάθος του) με αποτέλεσμα ο Μπράουν να κλέψει και να διαμορφώσει το τελικό 65-63 στην εκπνοή. Μετά το τέλος του ματς ο Πρέλεβιτς δεν άντεξε και είχε ξεσπάσει σε κλάματα...

Πρέλεβιτς: "Δεν είχαμε την τύχη στο τέλος"

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς είχε κάνει φοβερό παιχνίδι απέναντι στην Ρεάλ και ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ πετυχαίνοντας 29 πόντους. Ακόμη είχε τέσσερα ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ αλλά και τέσσερα κλεψίματα.

Μετά τον χαμένο τελικό της Ναντ, ο "τίγρης" είχε πει: "Ολα τα παιδιά παίξανε πάρα πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν είχαμε τύχη στο τέλος, δεν μπορώ τίποτε άλλο να πω".

Για το πρώτο ημίχρονο (σ.σ. ο ΠΑΟΚ έχανε με 28-43)

"Η Ρεάλ έπαιξε πάρα πολύ καλά και έβαλαν όλα τα τρίποντα. Στο δεύτερο δεν έβαλαν τίποτα και το παιχνίδι γύρισε".

Όταν ο Πρέλεβιτς ξέσπασε σε κλάματα...

Για το ότι ο προπονητής της Ρεάλ έβαλε πάνω του πέντε διαφορετικούς παίκτες προκειμένου να τον περιορίσουν και για το ποιος ήταν ο δυσκολότερος αντίπαλος

"Δεν μπορώ να πω, ούτε ξέρω ποιος με μάρκαρε. Δεν ξέρω... Ηθελα μόνο να κερδίσει η ομάδα μου. Δεν κερδίσαμε και πάμε τώρα στο μέλλον. Μπροστά... Να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε".

Για το αν είναι εύκολο ο ΠΑΟΚ να κοιτάξει μπροστά μετά το χαμένο τρόπαιο

"Ετσι είναι η ζωή μας, τι να κάνουμε...".

Photo Credits: Actionimages.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK