Ο Καμπάτσο αντέγραψε τον Ντόντσιτς με buzzer beater 25 μέτρων

Πριν από ακριβώς έναν χρόνο ήταν ο Λούκα Ντόντσιτς που διασκέδαζε με την Μπαρτσελόνα. Φέτος ήταν ο Φακούντο Καμπάτσο που σούταρε από τη μία πλευρά στην άλλη για buzzer beater.

Ο Καμπάτσο αντέγραψε τον Ντόντσιτς με buzzer beater 25 μέτρων
EUROKINISSI

Ο Φακούντο Καμπάτσο εμπίπτει κι αυτός στην κατηγορία των παικτών που πολλές φορές προκαλούν αντιδράσεις από τους φιλάθλους. Ο βραχύσωμος Αργεντινός της Ρεάλ Μαδρίτης έγινε ακόμα πιο μισητός από τους φίλους της Μπαρτσελόνα, μετά από το καλάθι που πέτυχε από τη μία μπασκέτα στην άλλη στο clasico, ρίχνοντας αλάτι στις πληγές των Καταλανών.

Ο 27χρονος γκαρντ πήρε τη μπάλα μετά από ριμπάουντ στα 1,7 πριν από τη λήξη του 1ου ημιχρόνου, σχεδόν κάτω από την μπασκέτα της Ρεάλ. Έπιασε την μπάλα με τα δύο χέρια και την απελευθέρωσε στα 1,3 κι ενώ το σκορ ήταν 50-30 υπέρ των 'μερένγκες'. Δύο δευτερόλεπτα αργότερα, η μπάλα είχε καταλήξει στο διχτυάκι των Καταλανών, που βυθίστηκαν ακόμα πιο βαθιά.

Τίποτα δεν κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση, που τείνει να... καθιερωθεί. Ένα buzzer beater στις 13 Δεκεμβρίου 2018 από τη μία άκρη του γηπέδου στην άλλη οδήγησε τη Ρεάλ σε μεγάλη νίκη με 92-65 στο ισπανικό ντέρμπι.

Ένα buzzer beater στις 14 Δεκεμβρίου 2017 από τη μία άκρη του γηπέδου στην άλλη οδήγησε τη Ρεάλ σε μεγάλη νίκη με 87-75 στο ισπανικό ντέρμπι! Η μοναδική διαφορά με έναν χρόνο πριν ήταν ο σουτέρ: τότε ήταν ο Λούκα Ντόντσιτς.

Βέβαια, ο Αργεντινός ήταν... ζεστός πριν από τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα για ένα τέτοιο σουτ, αφού είχε ευστοχήσει σε αντίστοιχο buzzer beater δύο εβδομάδες νωρίτερα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

Photo credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK