Η Ακρόπολη στα χέρια της Ρεάλ!

Η "βασίλισσα" Ρεάλ θα πάρει λίγη από την αίγλη του Παρθενώνα αφού το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο αναμένεται να εγκρίνει το σχετικό αίτημα των Ισπανών για γυρίσματα στον αρχαιολογικό χώρο.

H Ρεάλ υπέβαλλε το αίτημα να κάνει την προσεχή εβδομάδα τηλεοπτικά γυρίσματα στην Ακρόπολη και το αίτημα αναμένεται να γίνει δεκτό.

Οπως τόνισε στον αέρα του Ραδιοφώνου 247 και στην εκπομπή "Πεζοί στον Αέρα" το μεσημέρι της Κυριακής η πρόεδρος του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου Μαρία Βλαζάκη δεν συντρέχουν λόγοι απόρριψης και ως εκ τούτου οι χώροι που ζητήθηκαν για συγκεκριμένη χρονική περίοδο γυρισμάτων θα δοθούν.

Το κανάλι της Ρεάλ επί της ευκαιρίας της παρουσίας της "βασίλισσας" την προσεχή εβδομάδα στην Αθήνα για τους πρώτους αγώνες με τον Παναθηναϊκό θέλει να πιάσει το σφυγμό της πόλης σε τηλεοπτική παραγωγή και όπως είναι λογικό ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης δεν θα μπορούσε να λείπει από το σενάριο.

Το τυπικό οκ από το ΚΑΣ αναμένεται να δοθεί την Τρίτη όταν και θα αρχίσουν τα γυρίσματα.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.