Μόνο ο Ολυμπιακός την "πλήρωσε" από τον Γιουλ!

Ο "δήμιος" του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας έχει χάσει το χέρι του και δεν σταυρώνει τρίποντο. Στη Μαδρίτη ακόμη δεν γιουχάρουν τον Σέρχιο Γιουλ.

Τα στατιστικά δεν λένε πάντα την αλήθεια. Παρόλα αυτά ο Σέρχιο Γιουλ, ένας παίκτης που όλοι θεωρούν έτοιμο για το ΝΒΑ αλλά ο ίδιος προτιμάει την καλή ζωή στη Μαδρίτη, είναι στις τελευταίες δύο αγωνιστικές ο πιο άστοχος παίκτης από το τρίποντο στην Ευρωλίγκα!

Παρατηρώντας τους αριθμούς μέχρις εδώ μονάχα ο Ολυμπιακός πλήρωσε τη... νύφη.

Ο Γιουλ είχε 22 πόντους με τον Ολυμπιακό, οι 12 εκ των οποίων με 4/5 τρίποντα. Έκτοτε και στα παιχνίδια με Μακάμπι και Μπασκόνια, δεν έχει βρει στόχο! Με την ομάδα του λαού στο Ισραήλ είχε 14 πόντους και 11 ασίστ, αλλά ενώ είχε 6/8 δίποντα τελείωσε το ματς με το τραγικό 0/8 τρίποντα! Αντίστοιχα στον ισπανικό "εμφύλιο" είχε 0/6 πίσω από τα 6μ75.

Συνολικά δηλαδή έχει το απόλυτο μηδέν σε 14 προσπάθειες!

Ανεξαρτήτως πάντως των επιδόσεων του Γιουλ η Ρεάλ φτάνει σταθερά τους 90 πόντους. Παράδοξο τουλάχιστον.

Το πιο ενδιαφέρον πάντως είναι ότι, παρά το 21% από το τρίποντο, παραμένει με 16.3 πόντους και 6 ασίστ κατά μέσο όρο ένας από τους κορυφαίους της σεζόν μέχρι τώρα!

Ποιος αμφισβητεί ότι σύντομα θ' αρχίσει να ξαναβλέπει το καλάθι πάλι σαν βαρέλι;

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...