Σύσκεψη στην Euroleague για τα αυτοκόλλητα στα παρκέ

Το κεντρικό Γραφείο της Ευρωλίγκας συνεδριάζει τη Δευτέρα (19/12) στη Βαρκελώνη, όπου θα τεθεί και το θέμα των αυτοκόλλητων. Δεν θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά, γιατί υπάρχουν φωνές και μάλιστα από τα πιο επίσημα χείλη. Εκείνα των αθλητών.

Σύσκεψη στην Euroleague για τα αυτοκόλλητα στα παρκέ

ΟΓιώργος Πρίντεζηςδεν ολοκλήρωσε το ματς στο Κάουνας αποχωρώντας με τραυματισμό. Μετά τα μέσα της τέταρτης περιόδου και σε μια προσπάθειά του να εφορμήσει προς τη ρακέτα το πόδι του κόλλησε στο αυτοκόλλητο που υπάρχει στο σημείο των βολών και έπεσε κάτω με έντονους πόνους. Άμεσα έσπευσαν κοντά του οι γιατροί για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Ο ίδιος έπιανε το γόνατό του, στη φάση πάντως του γύρισε και ο αστράγαλος. Αποτέλεσμα αυτών ήταν να αποχωρήσει υποβασταζόμενος. Όλα αυτή τη στιγμή που πριν από 6 ημέρες χτύπησε σε αντίστοιχη φάση και ο Ντάνιελ Χάκετ.

Το κεντρικό Γραφείο της Ευρωλίγκας συνεδριάζει τη Δευτέρα (19/12) στη Βαρκελώνη, όπου θα τεθεί και το θέμα των αυτοκόλλητων. Δεν θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά, γιατί υπάρχουν φωνές και μάλιστα από τα πιο επίσημα χείλη. Εκείνα των αθλητών. Ο Άαρον Τζάκσον έκανε την αρχή, ο Τζείμς Γκιστ παραπονέθηκε, ο Εκπέ Ούντο της Φενέρ και ο Χίκμαν επίσης έθεσαν το θέμα στη διοργανώτρια αρχή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK