Δεν παίζει ο Κοζέρ. Τι δήλωσε ο Περάσοβιτς για τον Παναθηναϊκό

Χωρίς τον Φαμπιάν Κοζέρ θ' αρχίσει η Μπασκόνια τη σειρά με τον Παναθηναϊκό. Οι ατάκες του Βέλιμιρ Περάσοβιτς στη συνέντευξη Τύπου.

Δεν παίζει ο Κοζέρ. Τι δήλωσε ο Περάσοβιτς για τον Παναθηναϊκό
Κοζέρ Μπασκόνια Παναθηναϊκός

Ο Φαμπιάν Κοζέρ δεν είναι έτοιμος προκειμένου να ενισχύσει την Μπασκόνια στο πρώτο ματς του ζευγαρώματος με τον Παναθηναϊκό.

Ο Γάλλος γκαρντ, παίκτης με 40% στο τρίποντο εφέτος στην Ευρωλίγκα, είναι τραυματίας από τα μέσα Μαρτίου και ακόμη δεν είναι σε θέση να επιστρέψει στη δράση. Μάλιστα ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς δεν ήξερε αν θα προλάβει το δεύτερο ματς ή η επιστροφή του θα μετατεθεί για τον πρώτο αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη, ο Κροάτης προπονητής υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που ξεχωρίζει για την αθλητικότητα και την οξυδέρκεια των παικτών του, λέγοντας πως διαθέτει το βάθος για να κατακτήσει την Ευρωλίγκα.

Φυσικά ρωτήθηκε για τη μεταμόρφωση των πρασίνων αφότου προστέθηκαν οι τρεις Αμερικανοί, απαντώντας πως " ο Παναθηναϊκός είχε μια ήδη δυνατή ομάδα, αλλά ανέβηκε επίπεδο και έχει μια διαφορετική προσέγγιση στο δεύτερο γύρο".

Ο Περάσοβιτς δήλωσε ξεκάθαρα πως στόχος της Μπασκόνια είναι να προκριθεί στο Final Four, εκεί που πολλοί από τους παίκτες του δεν έχουν βρεθεί, λέγοντας μάλιστα πως " δεν θ' απολογηθούμε που βρισκόμαστε εδώ". Ξεκαθάρισε πάντως ότι η επιτυχία " δεν είναι μονάχα θέμα χαρακτήρα, αλλά και ικανότητας".

Πιθανό το ψηλό σχήμα

Δεδομένης της απουσίας του Κοζέρ, ο Περάσοβιτς είτε θα παίξει με τον Χάνγκα στο "2", ψηλώνοντας την 5άδα του με τον Μπέρτανς στο "3", είτε θα βάλει εξ αρχής τον Μπλάζιτς, παίκτη που έρχεται κυρίως από τον πάγκο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK