Μπουρούσης: "Δεν έχω να δείξω κάτι"

Στην Μπασκόνια έχει βρει την ηρεμία του ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος με δηλώσεις του στην εκπομπή "One Devotion" της Euroleague επεσήμανε πως δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν ενόψει του Final 4.

Μπουρούσης: "Δεν έχω να δείξω κάτι"

To Final 4 της Euroleague πλησιάζει, ο Γιάννης Μπουρούσης όμως νιώθει πιο χαλαρός από ποτέ. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και της Ρεάλ επεσήμανε πως δεν έχει να αποδείξει τίποτα, ενώ αναφέρθηκε και στη "μάχη" με τον Ρέγες.

Οι δηλώσεις του στην εκπομπή One Devotion της Euroleague

"Νιώθω πιο χαλαρός. Μετά από τόσα χρόνια επαγγελματικού μπάσκετ, κέρδισα κάτι σημαντικό και πλέον είμαι πιο ήρεμος. Δεν έχω να δείξω κάτι στους άλλους. Μου αρέσει να παίζω για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου".

Για τον τρόπο παιχνιδιού της Λαμποράλ: "Είναι διασκεδαστικό. Για μένα δεν είναι τόσο εύκολο να τρέχω σαν τρελός πάνω κάτω. Δεν είναι λόγω της ηλικίας μου, αλλά του στυλ μπάσκετ που παίζω, καθώς είμαι περισσότερο low post παίκτης. Γι αυτό και παίζω τόσο καλά".

Για τη "μάχη" στον τομέα των ριμπάουντ με τον Φελίπε Ρέγες: "Ο Φελίπε είναι φίλος μου, αλλά θέλω να τον ξεπεράσω γιατί μου αρέσει να είμαι πρώτος στα ριμπάουντ. Δεν με νοιάζουν τόσο οι πόντοι, αλλά θα προσπαθήσω να είμαι πρώτος στα ριμπάουντ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK