Μπουρούσης: "Δεν θα είναι έτσι ο Παναθηναϊκός την Παρασκευή"

Προσγειωμένος ο Γιάννης Μπουρούσης παρά την άνετη νίκη της Μπασκόνια επί του Παναθηναϊκού και το 1-0 στην προημιτελική σειρά.

Μπουρούσης: "Δεν θα είναι έτσι ο Παναθηναϊκός την Παρασκευή"
Μπουρούσης Μπασκόνια

Ο Γιάννης Μπουρούσης με 15 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ ήταν εκ των κορυφαίων της Μπασκόνια στο 84-68 επί του Παναθηναϊκού στο πρώτο μεταξύ τους ματς.

Συνειδητοποιημένος πάντως για το τι συμβαίνει συνήθως σε σειρές πλέι οφ o Έλληνας σέντερ δήλωσε στην κάμερα της NOVA: " Πήραμε μια μεγάλη νίκη και κάναμε το 1-0. Ο Παναθηναϊκός ήταν κακός και δεν θα είναι έτσι την Παρασκευή. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να είμαστε δυνατοί και να βγάλουμε ενέργεια, αν θέλουμε να νικήσουμε πάλι. Βάλαμε κάποια δύσκολα σουτ, τρέξαμε, βγάλαμε ενέργεια, αλλά δεν θα είναι έτσι και στο επόμενο παιχνίδι.

Κάθε ομάδα όταν παίζει στο γήπεδό της έχει παραπάνω ενέργεια και διάθεση. Αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Εδώ έχουμε περισσότερη ενέργεια και γι' αυτό έχουμε χάσει μόνο μια φορά. Σημασία έχει να πάει η ομάδα στο Final-4, ειδικά όπως στήθηκε η ομάδα. Είναι ένα όνειρο που είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί γιατί απέναντί μας έχουμε τον Παναθηναϊκό".

Photo Credits: Actionimages.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπασκόνια - Παναθηναϊκός 84-68

News 24/7

24MEDIA NETWORK