Ο νέος ξένος του Σάρας είχε προγαμιαίες σχέσεις!

Πώς η καριέρα ενός πιτσιρικά μπορεί να επηρεαστεί από τη θρησκευτική ιδεοληψία. Τουλάχιστον αυτό συνέβη με τον Μπράντον Ντέιβις της Ζαλγκίρις.

Ο νέος ξένος του Σάρας είχε προγαμιαίες σχέσεις!

Ο Μπράντον Ντέιβις είναι ο νέος ξένος της Ζαλγκίρις. Αμερικάνος πάουερ φόργουορντ, ο οποίος στα 25 του θα έχει μια μεγάλη ευκαιρία στην Ευρωλίγκα.

Αυτή είναι η μία ανάγνωση της είδησης. Η άλλη αφορά την ιστορία που "κουβαλάει" από τα πανεπιστημιακά χρόνια του ο ψηλός που επέλεξε για το ρόστερ της επόμενης περιόδου (με οψιόν ανανέωσης) ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο Μπράντον Ντέιβις γεννήθηκε στη Φιλαντέλφια, αλλά αποφάσισε να φοιτήσει στο Μπρίγκαμ Γιανγκ της Γιούτα, ένα κολέγιο άμεσα συνδεδεμένο με την Εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών, τους Μορμόνους δηλαδή...

Για να έχεις θέση στο εν λόγω πανεπιστημιακό ίδρυμα οφείλεις ν' ακολουθείς τους θρησκευτικούς κανόνες και να μην τους παραβείς. Ή τουλάχιστον να μην γίνει γνωστό ότι τους έχει ποδοπατήσει. Ο 19χρονος τότε Ντέιβις μαθεύτηκε πως είχε προβεί σε σεξουαλικές πράξεις χωρίς να έχει παντρευτεί και μοιραία υπέστη τις συνέπειες. Τέθηκε εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν και αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη για την πράξη του.

Οι μήνες που δεν έπαιξε ίσως του κόστισαν μια διαφορετική πορεία. Δεν έγινε άλλωστε ντραφτ το 2013, παρά το γεγονός πως υπήρχε χώρος για ψηλούς. Μικρά συμβόλαια κέρδισε (Σίξερς, Νετς), αλλά όχι τέτοια που να τον κρατήσουν στο ΝΒΑ και η Ευρώπη ήταν η μόνο διέξοδος παίζοντας καλά στην Ιταλία και στη Γαλλία.

Η Ζαλγκίρις τον πήρε από τη Μονακό, με την οποία στο Champions League είχε 9.3 πόντους, 3.9 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK