Το πλάνο με τον βουρκωμένο Σάρας "όλα τα λεφτά"!

Η Ζαλγκίρις Κάουνας νίκησε για τρίτη φορά τον Ολυμπιακό και έκλεισε θέση για το Final-4, γεγονός που έκανε τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να λυγίσει στο φινάλε και να βουρκώσει (PHOTOS+VIDEO).

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS.(ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS.(ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η λιθουανική υπέρβαση ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης. Η Ζαλγκίρις Κάουνας έδειξε για ένα ακόμα ματς πως σε αυτή τη σειρά των πλέι οφ είναι πιο φρέσκια, πιο δυνατή και γενικά ανώτερη από τον Ολυμπιακό και με το 101-91 έκανε το 3-1 και εξασφάλισε δίκαια τη συμμετοχή της σε Final-4 μετά από 19 ολόκληρα χρόνια.

Καταλύτης σε αυτό το θαύμα που πέτυχε η πρωταθλήτρια Λιθουανίας ήταν φυσικά ο Σαρούνας Γιασικεβίτσκιους που έκανε ρεσιτάλ κοουτσαρίσματος από τον πάγκο όλη τη χρονιά και το φινάλε τον βρήκε να "σπάει'" και να πλημμυρίζει από συγκίνηση για αυτό που πέτυχε το δημιούργημά του.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν το τελευταίο σφύριγμα ο τηλεοπτικός φακός έκανε "ζουμ" πάνω στον άλλοτε σταρ του Παναθηναϊκού, που είχε καθίσει για λίγο στον πάγκο, και τον συνέλαβε να έχει κυριευτεί από συγκίνηση, έχοντας βουρκώσει!

Το πλάνο με τον βουρκωμένο Σάρας "όλα τα λεφτά"!

Ακολούθως, σηκώθηκε και κατευθύνθηκε προς τον πάγκο του Ολυμπιακού όπου έδωσε αμοιβαίες εξηγήσεις με τον Μίλαν Τόμιτς για κάποιο επεισόδιο που είχαν λίγο νωρίτερα ενώ είχε επίσης εναγκαλισμό με τον λαβωμένο Γιώργο Πρίντεζη με τον οποίο αντάλλαξε μερικές κουβέντες σε πολύ φιλικό κλίμα.

Το πλάνο με τον βουρκωμένο Σάρας "όλα τα λεφτά"!

Φυσικά, η καλύτερη επιβράβευση για τον Γιασικεβίτσιους ήρθε από την οικογένειά του, με την Ελληνίδα σύζυγό του Άννα Δούκα και το παιδί τους να του προσφέρουν μια ζεστή αγκαλιά, κάνοντάς τον να αισθάνεται ακόμα πιο ωραία μετά από την κορυφαία στιγμή στη μέχρι τώρα προπονητική του καριέρα.

Το πλάνο με τον βουρκωμένο Σάρας "όλα τα λεφτά"!

News 24/7

24MEDIA NETWORK