Ο Σι όλο φεύγει κι όλο τον κρατάνε

Ο αποκλεισμός του Γάλλου φόργουορντ από την αποστολή της ΑΕΚ για το ευρωπαϊκό ματς με την Μπαϊρόιτ δεν σημαίνει πάρα πολλά επί της ουσίας. Διότι στο ροτέισον δεν μπήκε ποτέ.

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK -  OLIMPIJA LJUBLJANA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - OLIMPIJA LJUBLJANA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπάντζα Σι φαίνεται πως θα είναι ο πρώτος από τους ξένους της ΑΕΚ που θα δει την πόρτα της εξόδου, απόρροια του αποτελέσματος στο Λαύριο.

Η απόφαση να μείνει εκτός του... αεροπλάνου που έφυγε το πρωί για Γερμανία, ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Τετάρτης με την Μπαϊρόιτ τυχαία σίγουρα δεν ήταν. Παρόλα αυτά ο Γάλλος φόργουορντ δεν αποτέλεσε ποτέ ένα μόνιμο κομμάτι του ροτέισον και ο αποκλεισμός του δεν αλλάζει, σε πρώτη φάση, το σχεδιασμό του τεχνικού τιμ. Ούτε καν οκτώ λεπτά έπαιζε στο Τσάμπιονς Λιγκ, προσφέροντας μονάχα 1.2 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ.

Ο ίδιος είχε ξαναβρεθεί στην ίδια θέση, πριν από λίγες εβδομάδες, τότε όμως βρήκε... ζωή και κέρδισε χρόνο.

Τώρα η κατάσταση μοιάζει μη αναστρέψιμη, αφού δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία. Αφενός δεν προσφέρει αφετέρου θα πρέπει ν' αδειάσει θέση ξένου για το ρόστερ του πρωταθλήματος. Μήπως και βρεθεί κάποιος πολύ πιο χρήσιμος από τον 27χρονο, που είχε μεν ρεκόρ 14 πόντων (Πανιώνιος) σε κανένα άλλο ματς όμως της Basket League έδωσε περισσότερους από 9.

News 24/7

24MEDIA NETWORK