Σκληρή απάντηση της ΑΕΚ στην ΕΟΚ

Η ΑΕΚ απέστειλε επιστολή στην ΕΟΚ, μέσω της οποίας ενημέρωσε πως δεν αλλάζει στάση σε ό,τι αφορά στην ευρωπαϊκή διοργάνωση που θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν. Μάλιστα, ξεκαθαρίζει πως είναι διατεθειμένη να φθάσει μέχρι τα δικαστήρια για τυχόν διαφυγόντα κέρδη.

Σκληρή απάντηση της ΑΕΚ στην ΕΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Καμία διάθεση να κάνουν πίσω σε ό,τι αφορά στην ευρωπαϊκή διοργάνωση που θα αγωνιστεί η ομάδα τη νέα σεζόν δεν δείχνουν οι διοικούντες την ΑΕΚ. Μάλιστα, οι άνθρωποι της "Ενωσης" πέρασαν στην αντεπίθεση, καθώς με επιστολή που απέστειλαν στην ΕΟΚ ξεκαθάρισαν πως δεν πρόκειται να διαπραγματευτούν την επιλογή τους και δεν θα δεχθούν πιέσεις από κανέναν.

"Δεν μπορείτε να μας υποχρεώσετε να παίξουμε στην Ευρώπη αν δεν το επιθυμούμε, ούτε να μας πείτε που θα παίξουμε. Δεν μπορείτε να μας τιμωρήσετε για προθέσεις ή σκέψεις. Δεν μπορείτε να μας τιμωρήσετε γιατί δε θέλουμε να αγωνιστούμε σε διοργάνωση της δικής σας αρεσκείας", αναφέρει, μεταξύ άλλων, η επιστολή προς την Ελληνική Ομοσπονδία.

Πάντως, όπως ξεκαθαρίστηκε από την επιστολή-απάντηση, οι διοικούντες τον "Δικέφαλο" είναι διατεθειμένοι να φτάσουν στα άκρα, αφού τονίζουν πως θα στείλουν την ΕΟΚ στα δικαστήρια για τυχόν διαφυγόντα κέρδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τελεσίγραφο της ΕΟΚ στην ΑΕΚ
Μάκης Αγγελόπουλος στο Contra.gr: "Έχουμε ιστορική ευθύνη απέναντι στον κόσμο της ΑΕΚ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK