Ο Αρης μπορεί και με 59...

Ακόμα και με 59 πόντους ο Αρης είχε τα κλειδιά της νίκης κόντρα στην Αβελίνο. Με κρίσιμα καλάθια των Βασιλόπουλου και Αθηναίου στο τέλος, η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη πήρε το ματς.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÑÇÓ - ÁÂÅËÉÍÏ / CHAMPIONS LEAGUE / ARIS - AVELLINO / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÑÇÓ - ÁÂÅËÉÍÏ / CHAMPIONS LEAGUE / ARIS - AVELLINO / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Είναι σαφές ότι ο Αρης, προσώρας τουλάχιστον, δεν μπορεί να παίξει καλό μπάσκετ για μία σειρά από λόγους. Είναι όμως εξίσου σαφές ότι με τον Παναγιώτη Γιαννάκη στον πάγκο η ομάδα αυτή θα πεθαίνει για τη νίκη κάτω από κάθε περίσταση.

Στο ματς κόντρα στην Αβελίνο οι κίτρινοι έσπασαν τα καλάθια! Σημείωσαν μόλις 39 πόντους μέχρι το 30', έκλεισαν το ημίχρονο με 33% στις βολές, είδαν τους ξένους τους, εκτός του Μπελ, να μην μπορούν να βοηθήσουν, ωστόσο νίκησαν.

Το έπραξαν γιατί δεν έχασαν ποτέ την πίστη τους, γιατί έπαιξαν καλή άμυνα και γιατί έβαλαν τα δύο μεγάλα σουτ της βραδιάς, με Βασιλόπουλο και Αθηναίου. Στο τέλος ο Ριτς επιχείρησε να στείλει το ματς στην παράταση, ο Βασιλόπουλος τον μάρκαρε, οι Ιταλοί ζήτησαν επιτακτικά φάουλ αλλά οι διαιτητές αρνήθηκαν να το δώσουν...

Τα δεκάλεπτα: 12-12, 25-27, 39-44, 59-56

Αρης: Φλιώνης, Βον 6, Πουλιανίτης, Χρηστίδης, Μούρτος, Αθηναίου 9 (1), Μόραντ 2, Βασιλόπουλος 15 (3), Πέτγουεϊ 5, Γουίβερ 4, Μπένσον, Μπελ 16 (4).

Αβελίνο: Ζερίνι 5 (1), Γουέλς 6 (1), Όρτνερ 4, Λονέν 4, Σκραμπ, Φιλιόι 5 (1), Ντερκολέ, Ριτς 16, Ντιαγιέ 16.

News 24/7

24MEDIA NETWORK