Με φοβερό Τζένκινς ο Άρης έκανε... περίπατο στο Ισραήλ

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μάικλ Τζένκινς ο Άρης επικράτησε άνετα με 85-53 στο Ισραήλ της Ναχαρίγια, έκανε το 3/3 στο Champions League και περιμένει... Ολυμπιακό!

Με φοβερό Τζένκινς ο Άρης έκανε... περίπατο στο Ισραήλ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη παρατάχθηκε δίχως τους τραυματίες Καββαδά και Τσαϊρέλη στο Ισραήλ κόντρα στην Ναχαρίγια για το Champions League, αλλά αυτό δεν την επηρέασε καθόλου, φτάνοντας σε μια άνετη νίκη με 85-53.

Είχε άλλωστε και σε τρομερή ημέρα τον Μάικλ Τζένκινς που σκόραρε σχεδόν από... παντού και σταμάτησε στους 21 πόντους. Με αυτή τη νίκη ο Άρης έκανε το 3/3 στη διοργάνωση και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του ομίλου του.

Από το πρώτο κιόλα δεκάλεπτο ο Άρης έκανε ότι ήθελε στο παρκέ και σκόραρε κατά ριπάς με τους περιφερειακούς του. Η Ναχαρίγια φαινόταν ότι δεν μπορούσε να κοντράρει τους "κίτρινους", οι οποίοι παρουσιάστηκαν σοβαροί και από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο είχαν ήδη προηγηθεί με 6-20.

Αντίστοιχο ήταν το σκηνικό και στη συνέχεια, κάτι που έδωσε τη δυνατότητα στο Δημήτρη Πρίφτη να κάνει και διαχείριση του ρόστερ ενόψει των επόμενων αγώνων. Οι "κίτρινοι" άλλωστε υποδέχονται τη Δευτέρα (7/11) τον Ολυμπιακό στο Nick Galis Hall.

Τα δεκάλεπτα: 6-20, 27-40, 42-66, 53-85

News 24/7

24MEDIA NETWORK