Συγκλονιστικός ο Γιαννάκης: "Με έχετε δει να τα σπάω εδώ μέσα!"

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έχει ένα τελείως προσωπικό τρόπο να εκφράζεται και αν εξωτερικεύει τα συναισθήματά του. Τρόπο που πάντα έχει ένα θετικό πρόσημο ακόμα και αν τα συναισθήματα είναι αρνητικά.

BASKET LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Γιαννάκης EUROKINISSI

Ανθρωπος είσαι, κάποια στιγμή θα ξεσπάσεις, ακόμα και αν είσαι Παναγιώτης Γιαννάκης. Αν είσαι όμως Παναγιώτης Γιαννάκης, ακόμη και τα ξεσπάσματά σου θα έχουν κάτι να δώσουν.

Ο Δράκος δεν τα είχε τόσο με την ομάδα του μετά την ήττα από την Νίμπουργκ αλλά με την έλλειψη διοικητικής και οικονομικής στήριξης.

Αρχισε λέγοντας: " Μπορώ να δουλέψω με οποιοδήποτε παιδί, αρκεί να ξέρουμε τι μπορεί να κάνει και να το περιμένετε. Εγώ μπορώ να το κάνω. Οταν ήρθα, ήμουν σίγουρος ότι όλα αυτά θα συμβούν. Αυτό όμως που δεν μπορούσα να πιστέψω, είναι ότι πολλοί άνθρωποι που μπορούν να στηρίξουν την ομάδα, δεν το κάνουν. Η ομάδα είναι μεγάλη και θα γίνει μεγαλύτερη όταν καταλάβουμε ότι το άθλημα είναι ομαδικό. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θέλω αυτά τα παιδιά που παίζουν, να παλεύουν. Εγώ είμαι εδώ για να δουλέψω και να τσαλακωθώ. Δεν φοβάμαι".

Και συνέχισε με... επικές ατάκες γεμάτες συναίσθημα: "Εχω ξεκινήσει από πολύ χαμηλά. Με εχετε δει να τα… σπάω εδώ μέσα. Αλλά έριχνα βουτιές. Αυτό θέλουμε. Μία ομάδα που παλεύει και να δημιουργήσουμε ποιότητα. Αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε πράξεις. Ηρθε ένα παιδί σήμερα στον πάγκο. Τον ρώτησα αν ειναι Αρειανός και μου είπε ναι. Του λέω να κάνει κάτι. Να βρει ανθρώπους που θέλουν να αγοράσουν εισιτήρια και να έρθουν στο γήπεδο. Μου είπε ότι βρήκε και να πάμε να τους μιλήσουμε. Αυτό με κάνει να αποκτήσω μεγαλύτερο πάθος γι' αυτό που κάνω. Και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να δημιουργηθεί ένας οργανισμός που ο καθένας μπορεί να προσφέρει κάτι. Εγώ θα πάω με αυτό τον πιτσιρικά να βρούμε όσους θέλουν να αγοράσουν εισιτήριο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK