Αναλαμβάνει τη Μπάμπεργκ ο Τρινκιέρι

Η γερμανική Μπάμπεργκ θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Αντρέα Τρινκιέρι. Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος θα παρουσιαστεί επίσημα από τη νέα του ομάδα την προσεχή Δευτέρα (16/6).

Αναλαμβάνει τη Μπάμπεργκ ο Τρινκιέρι

Η Μπάμπεργκ πλήρωσε το buy out στο συμβόλαιο του Αντρέα Τρινκιέρι με την Ούνικς Καζάν και ο Ιταλός θα είναι ο νέος κόουτς της γερμανικής ομάδας. Η επίσημη παρουσίασή του από το σύλλογο θα γίνει την προσεχή Δευτέρα (16/6).

Το ποσό των 75.000 ευρώ πλήρωσαν οι Γερμανοί και ο Ιταλός συμφώνησε σε συνεργασία 2+1 χρόνων με την Μπάμπεργκ, με χρηματικές απολαβές που αγγίζουν τα 1.200.000 δολ.

Αυτή την είδηση επιβεβαίωσε και η CEO της Ούνικς, Βικτόρια Ερέμεεβα. " Είμαστε ευγνώμονες στον Αντρέα, για τη δουλειά που έκανε την περασμένη σεζόν και ήταν επιτυχημένη. Ήμασταν σε διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο και τα είχαμε βρει στο οικονομικό (σ.σ. του έδιναν περισσότερα χρήματα από την Μπάμπεργκ), αλλά για προσωπικούς λόγους -έχει δυο μικρά παιδιά- αποφάσισε να δουλέψει πιο κοντά στο σπίτι του, την Ιταλία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK