Ο Τζόρτζεβιτς "έπεισε" τον Γιόβιτς

Ο Σέρβος πλέι μέικερ φεύγει από τον Ερυθρού Αστέρα και μένει να επιβεβαιωθεί πλέον πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάγερν του συμπατριώτη του κόουτς.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - CRVENA ZVEZDA
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - CRVENA ZVEZDA EUROKINISSI SPORTS

Το ενδιαφέρον της Μπάγερν για τον Στέφαν Γιόβιτς δεν ήταν κρυφό. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς τον ήθελε από καιρό, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις δυνατότητές του, και όπως όλα δείχνουν ο Σέρβος πόιντ γκαρντ πείστηκε να... κατέβει επίπεδο και να υπογράψει σε μια ομάδα που δεν θα παίξει ούτε του χρόνου στην Ευρωλίγκα.

Την πληροφορία έδωσε μέσω twitter ο Ντέιβιντ Πικ λέγοντας πως πρόκειται για δουλειά σχεδόν τελειωμένη. Και οι πηγές του σπάνια λαθεύουν.

Με 7.5 πόντους, αλλά κυρίως 5.6 ασίστ ανά αγώνα ο Γιόβιτς ήταν και πέρυσι ο κινητήριος άξονας του Ερυθρού Αστέρα στην πρώτη τη τάξει διοργάνωση της Ευρώπης. Οργανωτής που έχει μάθει καλά το πικ εν ρολ, θα είναι τρομερά χρήσιμος στα χέρια του "Σάλε" που αρέσκεται να παίζει έτσι.

Το προηγούμενο διάστημα το όνομά του εμφανίστηκε στη ρεπορταζιακή μεταγραφολογία του Ολυμπιακού. Προφανώς ο Γιόβιτς θέλει πρώτα απ' όλα να έχει πρωταγωνιστικό και όχι συμπληρωματικό ρόλο. Και οι Πειραιώτες κάτι τέτοιο ήταν σίγουρο πως δεν μπορούσαν να του εγγυηθούν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK