Άτυχος ξανά ο Χριάπα: Καμία εκτίμηση του χρόνου επιστροφής

Ο Βίκτορ Χριάπα έσπασε το χέρι του στο ίδιο σημείο και ουδείς στην ΤΣΣΚΑ μπει στη διαδικασία να εκτιμήσει το διάστημα απουσίας του.

Άτυχος ξανά ο Χριάπα: Καμία εκτίμηση του χρόνου επιστροφής
Χριάπα ΤΣΣΚΑ

Πάνω που η ΤΣΣΚΑ είχε ρολάρει και ο Βίκτορ Χριάπα είχε αρχίσει να γίνεται ξανά απαραίτητος, ένας νέος τραυματισμός ήρθε ν' ανατρέψει τα σχέδια του Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Ρώσος φόργουορντ, ένας πλέι μέικερ ρακέτας, χτύπησε στο νικηφόρο ματς της Λίγκας Ανατολικών Χωρών με την Ούνιξ στο Καζάν και όπως από τη ρωσική ομάδα επιβεβαιώθηκε τη Δευτέρα έσπασε ξανά το αριστερό χέρι του.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν, η πρώτη το Νοέμβριο, που ο "κάπτεν" Χριάπα χτυπάει σοβαρά στο ίδιο σημείο. Τότε υποβλήθηκε σε επέμβαση και έμεινε εκτός για δύο μήνες φέροντας ειδικό νάρθηκα. Τώρα στους Μοσχοβίτες δεν μπήκαν σε διαδικασία να εκτιμήσουν το διάστημα της απουσίας του έμπειρου άσου από τη δράση.

Φυσικά η απώλειά του προκαλεί ανισορροπία δεδομένου ότι στο Top16 είχε αρχίσει να κάνει τη διαφορά με 6.8 πόντους από 74% στα δίποντα, 5.3 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ ανά 18:44 λεπτά στα έξι ματς που έπαιξε έως τώρα. Μοιραία ο... ημίσκληρος Βοροντσέβιτς θ' αυξήσει ξανά το χρόνο συμμετοχής του.

Στην πρώτη φάση λόγω προβλημάτων είχε παίξει σύνολο 6 λεπτά!

News 24/7

24MEDIA NETWORK