Και γιατί να τον αφήσει ο Ιτούδης...

Τον Κάιλ Χάινς δεν ρισκάρεις να τον χάσεις και η ΤΣΣΚΑ φρόντισε να τον δέσει μέχρι το καλοκαίρι του 2019! Αποθέωσε τον Αμερικανό ο Έλληνας κόουτς των Μοσχοβιτών.

Η ποιότητα του Κάιλ Χάινς δεν μετριέται σε πόντους, αλλά σε καρδιά, αυταπάρνηση και δύναμη. Γι' αυτό και η ΤΣΣΚΑ ούτε που σκέφτηκε τα χρήματα που χρειάστηκε να ξοδέψει για ν' ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Αμερικάνο σέντερ για άλλα δύο σεζόν.

Την τελευταία 5ετία, από τα χρόνια του Ολυμπιακού, ο Χάινς είναι από τους καλύτερους αμυντικούς ψηλούς στην Ευρώπη και αξιόπιστος επιθετικά, στοιχεία που ο Δημήτρης Ιτούδης δεν ήθελε να χάσει. Δεν βρίσκονται άλλωστε ψηλοί στην αγορά με τόσο καλά στοιχεία ταυτόχρονα.

Μάλιστα ο Έλληνας κόουτς τον χαρακτήρισε "franchise player", προσθέτοντας πως "αρκεί να κοιταχτούμε στα μάτια για να καταλάβει τι θέλω απ' αυτόν". "Η Μόσχα είναι το δεύτερο σπίτι μου και η οικογένειά μου", υποστήριξε από την πλευρά του ο Χάινς.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...