Πήρε Όγκουστιν η ΤΣΣΚΑ

Ενίσχυση με Όγκουστιν για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Τι είπε ο Ιτούδης για τη μεταγραφή της ομάδας του.

Πήρε Όγκουστιν η ΤΣΣΚΑ

Την απόκτηση του Τζέιμς Όγκουστιν ανακοίνωσε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Όγκουστιν την τελευταία τετραετία αγωνιζόταν στη Χίμκι, με την οποία κατέκτησε το Eurocup πέρσι (2015).

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας κάνει λόγο για διετή συμφωνία των δύο πλευρών, με τον 32χρονο φόργουορντ/σέντερ να δηλώνει πως " είμαι πολύ χαρούμενος που εντάχθηκα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου, το να παίζεις σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο με τόσο σπουδαίους συμπαίκτες και προπονητές. Είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα αρχή που θα κάνω και εύχομαι να έχουμε μία ακόμη εξαιρετική σεζόν".

Από την πλευρά του, ο προπονητής των Πρωταθλητών Ευρώπης σχολίασε: " Είναι ένας παίκτης που γνωρίζουμε καλά αφού τον αντιμετωπίσαμε τα τελευταία χρόνια με τη φανέλα της Χίμκι. Τον ξέρω πολλά χρόνια τώρα, από την εποχή που αγωνιζόταν στη Βαλένθια και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες. Είναι ένας αθλητικός ψηλός που μπορεί να φέρει δύναμη, ταχύτητα και επιθετικότητα στην ομάδα μας. Έχει καλά χέρια και είναι καλός στο να τελειώνει φάσεις κοντά στο καλάθι, αλλά κι από την περιφέρεια, έχει καλή αντίληψη του γηπέδου και είναι καλός πασέρ. Ανυπομονώ για την ένταξή του στην ομάδα".

Ο Τζέιμς Όγκουστιν είχε 7.6 πόντους, 5.3 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ κατά μέσο όρο στην Euroleauge με τα χρώματα της Βαλένθια (2010-'11) και της Χίμκι (2012-'13 και 2015-'16).

News 24/7

24MEDIA NETWORK