Στην ΤΣΣΚΑ για δύο ακόμη χρόνια ο Χάινς

Ο Κάιλ Χάινς ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τις επόμενες δύο σεζόν.

Στην ΤΣΣΚΑ για δύο ακόμη χρόνια ο Χάινς

Τις υπηρεσίες του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας μέχρι το 2017, θα συνεχίζει να προσφέρει ο Κάιλ Χάινς. Ο Αμερικανός φόργουορντ συμφώνησε με τους Ρώσους για την ανανέωση της συνεργασίας τους, βάζοντας έτσι τέλος στα όποια σενάρια τον ήθελαν να επιστρέφει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Ο 28χρόνος πρώην παίκτης των Πειραιωτών παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη: " Πρώτα απ όλα θέλω να πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στον οργανισμό που ακούει στο όνομα ΤΣΣΚΑ. Είμαι χαρούμενος εδώ τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου. Όλοι μαζί έχουμε την ευκαιρία να παλέψουμε και να φέρουμε την ΤΣΣΚΑ στην κορυφή της Ευρώπης".

Ο Δημήτρης Ιτούδης από τη μεριά του, έπλεξε το εγκώμιο του παίκτη του: "Όλοι εμείς, προπονητής, τεχνικό τιμ και σύλλογος, θέλαμε να συνεχίσουμε μαζί. Έτσι είμαστε χαρούμενοι που ο Κάιλ ήθελε το ίδιο. Δουλεύει σκληρά και είναι από τους παίκτες που πάνε πρώτοι και φεύγουν τελευταίοι από την προπόνηση. Περιμένουμε με αγωνία να τον δούμε να παίζει με την ΤΣΣΚΑ και τη νέα αγωνιστική περίοδο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK