Δικαιουλάκος: "Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε"

Αν μη τι άλλο αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Τζόρτζης Δικαιουλάκος ενόψει της πρεμιέρας της Εθνικής ομάδας στο Ευρωμπάσκετ κόντρα στην Ιταλία.

Δικαιουλάκος: "Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε"

Αναλυτικά ο Ελληνας ομοσπονδιακός: "Έφτασε αυτό που ονειρευόμαστε και παλεύαμε εδώ και δύο χρόνια. Η στιγμή που πρέπει να αντιμετωπίσουμε κυρίως με ευχαρίστηση. Το είπα και στα κορίτσια. Πρέπει να μπούμε και να ευχαριστηθούμε τη συμμετοχή μας εδώ. Το στρες και το άγχος σκοτώνει τον αθλητή. Να έχουμε ευχαρίστηση στην επίθεση και μεγάλο πάθος και καρδιά στην άμυνα. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι αντιμετωπίζουμε, ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε καλά και τι όχι. Τις αδυναμίες μας εννοώ και πως θα τις καλύψουμε.

Πιστεύω ότι θα πάμε καλά και αυτή η πίστη βγαίνει από τις προσωπικότητες που έχουμε στην ομάδα. Πολύ έντονες, πολύ καλές παίκτριες και έξυπνες. Από την άλλη δεν παραγνωρίζουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε δυνατές ομάδες με αθλήτριες που αγωνίζονται εδώ και χρόνια σε πολύ υψηλό επίπεδο στα πρωταθλήματά τους και στην Ευρωλίγκα, αλλά και στο WNBA. Παρόλα αυτά, όμως, γνωρίζουμε και τι μπορούμε να κάνουμε. Και αυτό που μπορούμε να κάνουμε πάντα είναι η έκπληξη. Αν δεν την πετύχουμε τουλάχιστον θα είμαστε ευχαριστημένοι με τον εαυτό μας ότι προσπαθήσαμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK