Ο Ίβκοβιτς παίρνει στην Εφές τον τρομερό Μπράουν

Η Εφές "έκλεισε" ήδη τον Ντέρικ Μπράουν ως την πρώτη μεταγραφή για τη νέα αγωνιστική περίοδο, απόκτηση που την ενισχύει τόσο περιφερειακά όσο και στη ρακέτα.

Ο Ίβκοβιτς παίρνει στην Εφές τον τρομερό Μπράουν

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς βρήκε για την Εφές το πρώτο νέο κομμάτι στο ρόστερ, πριν ακόμη ολοκληρωθεί η σεζόν.

Ο Ντέρικ Μπράουν, ο Αμερικάνος φόργουορντ της Λοκομοτίβ Κουμπάν, συμφώνησε για συμβόλιο δύο ετών με την τουρκική ομάδα και θα λάβει για τη συνεργασία αυτή σχεδόν 4 εκατομμύρια δολάρια. Η απόκτησή του έχει δρομολογηθεί και θα ανακοινωθεί μετά το τέλος των τελικών στην Τουρκία και ανεξάρτητα από την εξέλιξη των αγώνων.

Στη σύμβαση του Μπράουν με την Εφές προβλέπεται ρήτρα αποδέσμευσης αν έρθει πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ και μόνο. Αυτή τοποθετήθηκε στις 400.000 δολάρια.

Ο 23χρονος Μπράουν είναι ένας φόργουορντ 203 εκατοστών, με έφεση στο σκοράρισμα και στα ριμπάουντ. Παίζει κατά βάση στο "4", αλλά σουτάρει με πολύ υψηλά ποσοστά από την περιφέρεια, απειλώντας διαρκώς.

Ίσως η απόκτησή του να έχει σχέση με το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ντάριο Σάριτς για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Εκτός κι αν ο Ίβκοβιτς θέλει να ενισχύσει το ρόστερ τόσο που να διεκδικήσει μέχρι και την Ευρωλίγκα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK