Οι υποψήφιοι για την Εφές: Τζόρτζεβιτς μετά τον Μπαρτζώκα

Γιώργος Μπαρτζώκα και Σάσα Τζόρτζεβιτς στην ίδια λίστα, στη λίστα της Εφές. Θα ξαναδιαδεχθεί τον Ίβκοβιτς ο Έλληνας κόουτς ή θα προτιμηθεί ο Σέρβος; Οι άλλες δύο περιπτώσεις.

Οι υποψήφιοι για την Εφές: Τζόρτζεβιτς μετά τον Μπαρτζώκα
Τζόρτζεβιτς Παναθηναϊκός

Από την επομένη του "διαζυγίου" με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, η προπονητολογία κυριαρχεί στο ρεπορτάζ της Εφές. Παρόλο μάλιστα που η σεζόν βρίσκεται σε εξέλιξη και η ομάδα της Κωνσταντινούπολης διεκδικεί το πρωτάθλημα, η διοίκηση σχεδιάζει ήδη την επόμενη ημέρα ανεξαρτήτως κατάληξης.

Το νέο όνομα που γράφηκε για τη διάδοχη κατάσταση στην τεχνική ηγεσία ήταν αυτό του Σάσα Τζόρτζεβιτς. Ο Σέρβος απολύθηκε από τον Παναθηναϊκό μετά το σοκαριστικό αποκλεισμό από την Μπασκόνια στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, τούτη πάντως η εξέλιξη δεν θα του κλείσει όλες τις πόρτες. Γι' αυτό και εξετάζεται ως προοπτική από τους Τούρκους.

Άλλος βασικός υποψήφιος είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Έλληνας κόουτς, ο οποίος κατά γενική ομολογία αξίζει το βραβείο του καλύτερου προπονητή της σεζόν στην Ευρωλίγκα, έχει μιλήσει ανοικτά για τις δυσκολίες που κρύβει για έναν προπονητή η δουλειά σε ρωσική ομάδα. Με δεδομένο δε ότι στη Λοκομοτίβ Κουμπάν έχει ήδη κάνει υπερβάσεις δεν θ' απέκλειε τη μετακίνηση σε μια ομάδα που και πιο κοντά στην Αθήνα βρίσκεται και μεγαλύτερο μπάτζετ μπορεί να του προσφέρει.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς είναι ακόμη ένα προπονητής που απασχολεί τους ανθρώπους της Εφές. Ο Μαυροβούνιος κόουτς του Ερυθρού Αστέρα έφτιαξε ένα σύνολο από το μηδέν, ανέδειξε-βελτίωσε παίκτες και νιώθει πλέον έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Αν άλλωστε ισχύουν όλα όσα γράφονται για Γιόβιτς, Μίλερ και Τσίρμπες, ότι έχουν κλείσει δηλαδή στη Μακάμπι, η ομάδα του Βελιγραδίου θα πρέπει να χτιστεί από την αρχή και δεν είναι εύκολο να επαναληφθεί το εφετινό επίτευγμα.

Τελευταίος, αλλά όχι έσχατος στη λίστα, είναι ο Ρίμας Κουρτινάιτις, ο οποίος κάθε άλλο παρά ως αποτυχημένος έφυγε από τη Χίμκι. Ο Λιθουανός έχει παραστάσεις, δούλεψε σε υψηλό επίπεδο και διαχειρίστηκε αστέρια παρουσιάζοντας ένα σχετικά καλό αποτέλεσμα. Όλα όσα δηλαδή θα χρειαστεί να κάνει στην Εφές, αν επιλεγεί.

Photo Credits: Actionimages.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK