Τέλος ο Ίβκοβιτς από την Εφές

Η ήττα από την Φενέρμπαχτσε έφερε εξελίξεις στην Εφές, η οποία θα πορεύεται στο εξής χωρίς τον Ντούσαν Ίβκοβιτς στον πάγκο της.

Τέλος ο Ίβκοβιτς από την Εφές
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Φενέρμπαχτσε επικράτησε 73-69 στο ντέρμπι του τουρκικού πρωταθλήματος δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην μάχη για την πρωτιά στην κανονική περίοδο, γεγονός που δρομολόγησε εξελίξεις στην Εφές.

Ο ίδιος ο Σέρβος κόουτς δήλωσε το αρνητικό αποτέλεσμα ότι αποτελεί παρελθόν, καθώς τον είχαν ενημερώσει για ένα τέτοιο ενδεχόμενο σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος.

Μάλιστα στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ξέσπασε εξηγώντας ότι δεν μπορεί να εργαστεί κάτω από συνθήκες πίεσης. " Κατά τη διάρκεια της σεζόν μέχρι τώρα, ο πρόεδρος της ομάδας μου έλεγε: 'coach συγχαρητήρια. Έχασες από μία ομάδα με μικρότερο μπάτζετ από εμάς'. Δοκίμασα τα πάντα, αλλά για να καταλάβει ο πρόεδρος την κατάσταση, χρειάζεται τουλάχιστον 10 χρόνια. Κ. πρόεδρε, ο καθένας μπορεί να μου ασκήσει κριτική, αλλά περάσατε τα όρια με τη συμπεριφορά σας" , δήλωσε ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού.

Κατόπιν εκδόθηκε ανακοίνωση από τη διοίκηση της ομάδας της Κωνσταντινούπολης, μέσα από την οποία επισημοποιήθηκε το "διαζύγιο" με τον "σοφό" του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ούτε ο Βαγγέλης Αγγέλου θα παραμείνει στο τεχνικό επιτελείο, αφού τα ηνία αναλαμβάνει προσώρας ο κόουτς Αχμέτ.

Ο Ίβκοβιτς ανέλαβε την Εφές το καλοκαίρι του 2014, ωστόσο δεν κατάφερε να την οδηγήσει στη διάκριση παρά το μεγάλο μπάτζετ, αφού φέτος η ομάδα αποκλείστηκε στο Top 16 της Ευρωλίγκας με ρεκόρ 7-7.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η Φενέρμπαχτσε το ντέρμπι με αλάνθαστο Σλούκα

News 24/7

24MEDIA NETWORK