Επισημοποιήθηκε η συμμετοχή των ελληνικών ομάδων στο FIBA Champions League

Τη συμμετοχή των ελληνικών ομάδων στo FIBA Champions League αποφάσισε στη συνεδρίασή του την Τρίτη (1/3) το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ συνεδρίασε την Τρίτη (1/3) και αποφάσισε τη συμμετοχή των ελληνικών ομάδων στο νεοσύστατο FIBA Champions League, καθώς και τη συμμετοχή της διοργανώτριας αρχής ως μετόχου στη νέα εταιρεία.

Με δεδομένο το ενδιαφέρον ΑΕΚ, Άρη και ΠΑΟΚ για τη νέα διοργάνωση, ουσιαστικά επισημοποιήθηκε η παρουσία των τριών ομάδων σε αυτή. Η απόφαση δεν αγγίζει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, οι οποίοι έχουν υπογράψει νέα συμβόλαιο με τη Euroleague, όπου θα συνεχίσουν να αγωνίζονται. 

Η ανακοίνωση: "Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ στην σημερινή συνεδρίαση του αποφάσισε την συμμετοχή των ελληνικών ομάδων στο FIBA Champions League, καθώς, επίσης, και την συμμετοχή του ΕΣΑΚΕ ως μετόχου στην νέα υπό σύσταση εταιρεία".

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.