Επιτέλους λύση στο αδιέξοδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ

Επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει ακόμα όμως πλέον πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι βρέθηκε η χρυσή τομή στην διαμάχη της FIBA με την Ευρωλίγκα.

Πριν από λίγο η διεθνής ομοσπονδία ανακοίνωσε τη μεταφορά των ημερομηνίων των αγώνων των προκριματικών για το παγκόσμιο κύπελλο του 2019.

Όπως είχε προτείνει στην Ευρωλίγκα προκειμένου να βρεθεί η λύση στο αδιέξοδο και έτσι πλέον θεωρούμε ότι ανάλογη ανακοίνωση θα βγάλει και η Ευρωλίγκα που θα ενημερώνει ότι δύο αγωνιστικές μία τον Νοέμβριο και μία τον Φεβρουάριο του 2018 θα μεταφερθούν.

Δύο μέρες νωρίτερα δηλαδή αντί για Πέμπτη και Παρασκευή θα διεξαχθούν Τρίτη ώστε να περισσέψει χρόνος οι παίκτες των ομάδων της διοργάνωσης να συμμετάσχουν με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.