Έξαλλος ο Ζοτς: "Μιλάω σε τοίχο..."

Έξαλλος με την εμφάνιση νεαρών παικτών του στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας ήταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του πήρε τη νίκη.

Έξαλλος ο Ζοτς: "Μιλάω σε τοίχο..."
Ομπράντοβιτς Φενέρμπαχτσε

Ο Ζοτς δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια ούτε στις νίκες. Μετά την επικράτηση της ομάδας του επί της Μπεσίκτας, εξέφρασε έντονα παράπονα σε νεαρούς παίκτες της ομάδας του, τονίζοντας ότι είναι σαν να μιλάει σε τοίχο.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε:

"Είμαι πραγματικά νευριασμένος με την εμφάνιση των νεαρών παικτών μου στη διάρκεια της τελευταίας περιόδου. Πρέπει να σέβονται τους εαυτούς τους, το προπονητικό τιμ, τη φανέλα και τον κόσμο! Αν πρέπει να σηκωθώ από τον πάγκο για να δώσω κίνητρο στους νεαρούς, τότε η ομάδα έχει τελειώσει.

Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να τους εξηγήσω τι σημαίνει να είσαι μέλος αυτής της ομάδας. Είναι τυχεροί που παίζουν στο πλευρό ταλαντούχων παικτών. Αλλά δεν νιώθω πως με καταλαβαίνουν. Είναι σαν να μιλάω σε τοίχο".

Στη συνέχεια τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει είναι προσεχτική στα ματς που ακολουθούν: "Πρέπει να προστατέψουμε τον Πέρο Άντιτς που μόλις επέστρεψε από τραυματισμό. Πρέπει να είναι προσεκτικοί ενόψει των επόμενων αναμετρήσεων. Γι’ αυτό χρησιμοποιώ αρκετούς παίκτες σε διαφορετικές θέσεις. Θα παίξουμε 4 πολύ σημαντικά ματς σε 9 ημέρες. Κι έχουμε μόνο έναν ψηλό (σ.σ. Ουντό).

Δεν έχω βρεθεί ξανά σε τέτοια θέση σε όλη μου την προπονητική καριέρα. Πρέπει να προετοιμαστούμε για τα playoffs. Η κατάσταση αυτή μας δείχνει πως πρέπει να είμαστε τη νέα σεζόν, επειδή το format της Euroleague θα αλλάξει και πρέπει να μιλήσουμε για το επόμενο ρόστερ από τώρα, διότι δεν μπορούμε να παίζουμε έτσι τη νέα χρονιά…".

Από εκεί και πέρα αναφερόμενος στον Μπόμπι Ντίξον που πέτυχε τριπλ-νταμπλ, είπε: "Συνήθως δεν στέκομαι σε εμφανίσεις παικτών αλλά ο Μπόμπι ήταν εξαιρετικός. Έκανε triple double, φαινόμενο που είναι σπάνιο στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Του αξίζουν συγχαρητήρια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK