Ο Ομπράντοβιτς έδιωξε τον Γκάουντλακ

Δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Άντριου Γκάουντλακ με τη Φενέρμπαχτσε, όπως ενημέρωσε ο Ομέρ Ονάν, εξέλιξη που επιβεβαίωσε τις τελευταίες πληροφορίες.

Ο Ομπράντοβιτς έδιωξε τον Γκάουντλακ
Φενέρμπαχτσε Γκάουντλακ

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν ήθελε τον Άντριου Γκάουντλακ στη Φενέρμπαχτσε και η εισήγησή του έγινε δεκτή. Η διοίκηση της τουρκικής ομάδες δεν ενεργοποίησε την οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιο του Αμερικάνου γκαρντ, ο οποίος είναι πλέον ελεύθερος να παίξει δίχως περιορισμούς σε όποια ομάδα επιθυμεί.

Ο Γκάουντλακ ήταν ο πρώτος σκόρερ της Φενέρμπαχτσε στην Ευρωλίγκα με 17 πόντους ανά παιχνίδι. Σούταρε με 55% στα δίποντα και 46% στα τρίποντα, είχε επίσης 2.2 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ.

Δεν ήταν όμως ο παίκτης που ήθελε ο "Ζοτς" και γι' αυτό αποχωρεί. Όπως εξήγησε ο Ομέν Ονάν σε συνέντευξή του για το σχεδιασμό του Ομπράντοβιτς, "μας είπε ότι θέλει να παίξει ένα διαφορετικό μπάσκετ και ο Γκάουντλακ δεν θα είναι μαζί μας του χρόνου".

Ο γενικός κουμανταδόρος της Φενέρμπαχτσε τόνισε επίσης ότι ο Νεμάνια Μπιέλιτσα θα κάνει χρήση του όρου να πάει στο ΝΒΑ και πως ήδη αναζητείται αντικαταστάτης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK