Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού η ανακοίνωση του Λάσμε

Την απόκτηση του Στεφάν Λάσμε ανακοίνωσε την Τετάρτη η Γαλατάσαραϊ, συνοδεύοντας το κείμενο με μια φωτογραφία από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό!

Ο Στεφάν Λάσμε είναι επισήμως πια παίκτης της Γαλατάσαραϊ. Η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε την ένταξη του Γκαμπονέζου σέντερ στο ρόστερ της επόμενης περιόδου και μαζί με το σχετικό κείμενο ανήρτησε μια φωτογραφία του από τα χρόνια που έπαιζε στον Παναθηναϊκό! Προφανώς ο διαχειριστής της ιστοσελίδας του συλλόγου της Κωνσταντινούπολης δεν ήθελε να χρησιμοποιήσει μια στιγμή από τη σεζόν του στην Εφές και προτίμησε τον Λάσμε με τα πράσινα.

Ο 33χρονος σέντερ βρέθηκε πολύ κοντά στην επιστροφή του στο "τριφύλλι", αλλά η άρνησή του να δεχθεί τον όρο για παύση πληρωμών εφόσον βρισκόταν θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών αποτέλεσε εμπόδιο στην οριστική συμφωνία.

Η Γαλατάσαραϊ, που πρέσαρε για την υπογραφή του από τότε που έμεινε ελεύθερος από την Εφές, άδραξε την ευκαιρία και τον έκανε δικό της για τον επόμενο χρόνο.

Διαβάστε ακόμη:

Τέλος ο Λάσμε για Παναθηναϊκό, ποιος όρος χάλασε τη συμφωνία

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!