Παπαθεοδώρου - Κόνιαρης: "Δεν τον χτύπησα, δεν με χτύπησε"

Τόσο ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ηλίας Παπαθεοδώρου, όσο και ο διεθνής γκαρντ, Αντώνης Κόνιαρης, διέψευσαν πως υπήρξε βίαιο επεισόδιο μεταξύ τους κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Εθνικής εφήβων με την Ισπανία.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δήλωσε για το περιστατικό στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ: "Με αφορμή video που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και με δείχνουν δήθεν να χτυπάω αθλητή της Εθνικής Εφήβων, οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ουδέποτε θα χτυπούσα αθλητή και ειδικά ένα παιδί 18 ετών. Το χέρι μου έκανε κίνηση στον αέρα από τον εκνευρισμό μου και δεν τον χαστούκισα ποτέ όπως μπορεί κάποιον να ξεγελά η θέση της κάμερας. Μάρτυράς μου είναι ο αθλητής".

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Κόνιαρης σχολίασε: "Σχετικά με το δήθεν περιστατικό βιαιοπραγίας εναντίον μου, οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ο προπονητής μου δεν με χτύπησε ΠΟΤΕ. Είναι φανερό ότι η εικόνα ξεγελά. Μου έκανε πολύ έντονες παρατηρήσεις, όμως σε καμία περίπτωση δεν με χτύπησε. Αυτά προς αποκατάσταση της πραγματικότητας. Περιμένουμε από τους Έλληνες να μας στηρίξουν κι όχι μετά από μία πολύ σημαντική νίκη να συζητάμε για πράγματα που δεν έχουν συμβεί".

Δείτε το VIDEO με το περιστατικό.

 

Διαβάστε ακόμη:

Χαστούκι του Παπαθεοδώρου στον Κόνιαρη (VIDEO)