Κατσικάρης: "Κάθε φορά μας έλειπε λίγη τύχη"

Για πρώτη φορά μετά το τέλος του προολυμπιακού τουρνουά ο Φώτης Κατσικάρης μίλησε για την πορεία του στην Εθνική.

Κατσικάρης: "Κάθε φορά μας έλειπε λίγη τύχη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε συνέντευξή του στη Ρωσία είπε: "Η απόφαση της ομοσπονδίας έχει ήδη ληφθεί, αλλά πριν την επίσημη ανακοίνωση δεν μπορώ να πω κάτι.Στα playoffs κρίνονται όλα σε ένα ματς και όλα μπορούν να συμβούν. Κάθε φορά χάναμε από τους νικητές του τουρνουά ή τουλάχιστον τους φιναλίστ. Μας έλειψε κάθε φορά λίγη τύχη.

Στους 16 του Μουντομπάσκετ χάσαμε από τη Σερβία που έφτασε στον τελικό με τις ΗΠΑ, το 2015 χάσαμε στα προημιτελικά από την Ισπανία που κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ και φέτος ήταν η πιο δύσκολη αποστολή. Σπανούλης και Ζήσης αποσύρθηκαν, ενώ ο Σλούκας και ο Πρίντεζης ήταν τραυματίες. Έτσι είχαμε έξι νέα πρόσωπα στην Εθνική και χρειαζόταν χρόνος που δεν τον είχαμε. Η Κροατία έκανε ένα πολύ καλό ματς και μας απέκλεισε".

Για τη νέα δουλειά στη Λοκομοτίβ Κούμπαν: "Μετά την καλύτερη σεζόν στην ιστορία του συλλόγου ο στόχος είναι η επιστροφή στην Ευρωλίγκα και ελπίζω να τα καταφέρουμε του χρόνου. Για να το πετύχουμε αυτό, θα πρέπει είτε να κατακτήσουμε το Eurocup που έχει γίνει πιο ανταγωνιστικό μετά τη μείωση των ομάδων της Ευρωλίγκας, είτε να φτάσουμε στον τελικό της VTB".

News 24/7

24MEDIA NETWORK